Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Gönüllulerden ve ünlülerden de sevdigim ve sevmediğim isimler var grup olarak karar veremiyorum ama daha karakterler tam olarak ortaya çıkmadı 2 hafta sonra karar vericem

Yarışmada ki performansını beğendiklerim var bide sempati duyduklarım bilemedim iki grupta da iticiler ve sevimliler var elemeler başlasa daha güzel olucak ısınamıyorum yarışmaya bi türlü sanki arkadan turabi hilmicem hasan bağıracak yarisicsk gibi geliyo hilmicemin atamıyoo atamadılarini özledim gözüm alışamadı daha bu yarışmacılara aşina olduğum kişiler sadece semih serkan yılmaz morgül tuğba yattara falan diğerleri yarışırken ablama bu ünlü mu hangisi ünlü diye sormak zorunda kalıyorum

Taktikler başladı , Semihi sevmem ama sms oylarının yüksek olacağı kesin ve hemen onun karşısında biri yer almalı ki ; anti semihçilerden sempati kazansın .:KK11:

Bu yarışmada performansı fena değil , ama genel tavır olarak hala itici .

Dün Damlayı söylemiştim , hala gözüm üzerinde . Başarılı olacak belli ama göz önünde olur mu bilemem .Geçen sene Berna yarışlarda çok iyiydi ama arada kaynadı , Damlada öyle olabilir .:KK12:

Serkan kendini doğal olmayan yollarla fazla şişirmiş , yürüyen zeplin gibi:rolleyes::rolleyes:

Gizem Kerimoğlu Serenay Sarıkaya'ya benzemiyor mu? Yüz ifadesi olarak;)

:KK45::KK45::KK45::KK45: Annemin merağı içine kaçtı :KK45::KK45::KK45: kaç gündür sakalının ,bıyığının bide kafasından perugunun çıkmasını bekliyordu.:KK45::KK45::KK45:
ahaaahh ben de dün dedim kendi kendime 3 gün oldu hala sakal çıkmadı bu adamda

meğer torpilliymiş acundan sonuna kadar izleyemiyorum ben programı yaa

sabah iş olduğu için erken yatmam lazımm

gelişmeleri de burdan takip ediyorum

bence de yarışmacılarda hiç tamam işte bu survivor olur diyemiyorum
adamlarda hırs yok bir keree
eski yarışmacıları arıyor insanın gözü ister istemez
bu adada entrika da yok bu yıl yani şimdilik sonra nasıl bir kulis döner bilemem
izleyip görücez ama pek tadı yok

Back
X