Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Ya bir de sözlükte, nette falan bakıyorum.Nedense bazı kişiler programı izlemediğini söylüyor.İşte güya annesi,kardeşi,kuzeni açarken gözü takılmış falan filan.:KK70::KK70:
Hadi lennn bırakın bunları,bal gibi çoğu kişi izliyor :KK70:
Ben izliyorum şahsen:KK48:

Millette survivori izlediğini gizleme akimi başladı. Böyle yapınca zeka olarak level atladiklarini sanıyorlar :)) ben de izliyorum çoh da iyi çoh da guzel oluyor :)))

Gerçekliğine tam olarak inanmamakla birlikte kafa dağıtmak için güzel oluyor Survivor. Şimdilik tamamen yüzeysel bir kararla Serkay'ı gözüm tuttu :D Kedi canını onun :D

@sedaecrin Helena Helena @canmailem @izguben survivor arkadaşlarım bu sene de izliyormuyuz ses verin :KK70:
tatlım baktım dün konseye kadar
ama bu sene çok bakmamayı düşünüyorum kpss ye göz atacağım
semih yarışa çıkarken çok heyecanlandık :KK70:
kontrolsüz bir güç şeklinde fırladı :KK70:
finalde de 1 saniye ile kaybetti ya :KK70:
o kadar kaslı maslı insanların içinden semih i en iyilerde yarıştırmaları semih e gurur olmuştur.
acaba sosyal medya da sen yapamazsın edemezsin diye mi gazladılar ya da işin ucunda para var diye mi böyle çıktı bu yarışmada anlamadm :KK70:
ama ütopya da anti semih çi olmama rağmen onu tutuyorum :KK70:

ama bu sene kadroyu hiç beğenmedim
acun biraz ekonomik mi davranmış ne :KK42:

B
Millette survivori izlediğini gizleme akimi başladı. Böyle yapınca zeka olarak level atladiklarini sanıyorlar :)) ben de izliyorum çoh da iyi çoh da guzel oluyor :)))
sorma ya .sorsan herkes TRT belgesel takılıyo işte kanıt survivor birinci .izliyorum da söylüyorum da.ne var sanki biz şimdş seviyesiz mi oluyoruz .hiç işte.

ey para nelere kadirsin demek istiyorum ..
acunun anasına babasına sövmedi mi bu seyirci semih ütopyada birinci olamadı diye.. tuttu adamı survivora aldı..

o yengeçler gelir diye ağlayan kız ne diye gitmiş oraya ota b.ka ağladı ne bekliyoduysa artık..

Gerçekliğine tam olarak inanmamakla birlikte kafa dağıtmak için güzel oluyor Survivor. Şimdilik tamamen yüzeysel bir kararla Serkay'ı gözüm tuttu :KK70: Kedi canını onun :KK70:
valla bende izlemiyorum diyenlere inanmıyorum sahsen saçma sapan dizilerdendense benim daha çok hoşuma gidiyor ya entrika hırs ihtiras hepsi var ne olsun daha :D bende serkayı beğendim fena değil içinde canavar çıkmazsa :D

ay bu nihal ne mızmız ya yok orda yatmam yok burda yatmam ben olsam adadan kovarım onu :KK70:

Erzak ödülü varmış bakalım kim kazanacak.:D

tatlım baktım dün konseye kadar
ama bu sene çok bakmamayı düşünüyorum kpss ye göz atacağım
semih yarışa çıkarken çok heyecanlandık :KK70:
kontrolsüz bir güç şeklinde fırladı :KK70:
finalde de 1 saniye ile kaybetti ya :KK70:
o kadar kaslı maslı insanların içinden semih i en iyilerde yarıştırmaları semih e gurur olmuştur.
acaba sosyal medya da sen yapamazsın edemezsin diye mi gazladılar ya da işin ucunda para var diye mi böyle çıktı bu yarışmada anlamadm :KK70:
ama ütopya da anti semih çi olmama rağmen onu tutuyorum :KK70:

ama bu sene kadroyu hiç beğenmedim
acun biraz ekonomik mi davranmış ne :KK42:
bende aynen ya burda ked, gibi semih şoka giriyorum :D kolay gelsin canım sana çok kpss dedinmi akan sular durur umarım istediğin puanı alırsın ;) zaten bu senenin kadrosu da sıkıcı ya boşver sen git ders çalış bence :D

Back
X