Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Alemsin :)
İyi seninle karşılıklı Semih'ten nefret edebiliriz :KK70: ne güzel
Ayyy ayneeennn :KK19:
Ama yalan söylımıceğim dün benı şaşırttı baya baya hızlıymış eşşekk :63:
Bide morgül şaşırttı :) nerdeyse aynı anda bitirdiler parkuru :)

Semih hareket edebiliyormuş ya:KK70:
Dedi ya serkan iki ayda napmış kendine diye koptum orda...
Ay stili sevmem ama tırnak içinde nihale bayıliciğim galiba ay o ne pozitif kız pyle biz genciz yaparız evimizi kaynatırız bir tas çorbamızı falan,nurellayı getirin Nihal'in kendine gelmesi lazım ay internette yok yarışmacıların hayatlarını araştırıp açıklarını bulsun :KK70: Morgul dede şaşırttı beni yuzu estetik abidesi ama vücut taş gibi..yunus gunçe şaşırttı iş yokmuş...bakiciğiz artık semihçiğimi ve nihalciğimi izlemek için bakiciğim...favorim yok daha..avatar kuvvetli ihtimal ama.

morgülün saçı neden öyle ya, peruk mu oo_O

Yok canım ya forever morgülüme peruk falan deme :KK12:

Yarışmadan önce röportajda "ya peruğunuz düşerse" diye sormuşlar :rolleyes:

Beyefendi insanların saçıyla kılı ile uğraşmayın , aklına bakın . Ben saç ektirdim zaten demiş:KK36::KK36:
:KK36:

Nagihan ve atakan favorim.Hem güç olarak hem karakter olarak.
Ünlüler iyi bir takım oluyor gibi gözüküyor şimdilik.Nihal çok gereksiz ya :KK48:
Bir de ben semihi yavaş zannederdim,bayağı hızlıydı ,şaşırttı beni:KK48:

Ya bir de sözlükte, nette falan bakıyorum.Nedense bazı kişiler programı izlemediğini söylüyor.İşte güya annesi,kardeşi,kuzeni açarken gözü takılmış falan filan.:KK70::KK70:
Hadi lennn bırakın bunları,bal gibi çoğu kişi izliyor :KK70:
Ben izliyorum şahsen:KK48:

Şapka yokmuydu ya hep başında .s Yada ben dikkat etmedim sanırımm

Bana da tuhaf geldi. Peruk olabilir. Bantla şapkayla kapatiyo bazen.
Gözlükleri de 'dede gözlüğü' gibi :KK70:

Yok canım ya forever morgülüme peruk falan deme :KK12:

Yarışmadan önce röportajda "ya peruğunuz düşerse" diye sormuşlar :rolleyes:

Beyefendi insanların saçıyla kılı ile uğraşmayın , aklına bakın . Ben saç ektirdim zaten demiş:KK36::KK36:
:KK36:

ya arkadaşlar saç ektirmemiş o saçları yapıştırmış bence oraya, trol gibi:KK48:

daha ilk gündeb söylüyorum avatara atakan bu yarışmada finale gider hatta yanında olacak isimde bence efecan

yani öyle hissediyorum hislerimde yanılmam

haa bir de atakan onca başarısına fiziğine ve gücüne kuvvetine rağmen çok mülayim bir insana benziyor hiçç burnu havada

filan değil kasıntı değil adam gibi adam maşallah takdir ettim sırf bu masum duruşuyla bile en sona kadar yürür

oyları da toplar

Gönüllüler takımında 'artistlik' krizi
Survivor 2016'ın 7 Şubat Pazar akşamı yayınlanan bölümünde Semih ve Serkay, oyun esnasında yaşanan bir anla ilgili tartışma yaşadılar...
zooo.jpg

Serkay'ın yarışmanın son anlarından bayrağı hızlı almaması Gönüllüler takımının çok kritik bir oyun kaybetmesine neden olması Semih'i sinirlendirdi. Semih kenardan izlediği yarışmaya 'Artistik yaparsa adam gelir tak tak tak alır' demesi ve bu sözlerin İşte Benim Stilim eski yarışmacısı Nihal Candan tarafından Serkay'a iletilmesi Gönüllüler adasında sinirleri gerdi. İlk bölüm itibariyle sakin tavırlar sergileyen Semih Öztürk yine de hedef insan olmaktan kurtulamayacak gibi gözüküyor.

Valla bana sökmez. Direk gözardı ederim ..
Semihten nefret edıyorum bu kadar açık. Karı gibi bişi :KK70: Dün nasıl korktu ama ben artislik yaptı demedım diyo :KK70: Milyonlar duydu milyonlarrr :KK70:
yaa semih alemm aynen öyle daha söylediği lafın arkasında duramıyooo

bir de survivor olacakmış pehhh

Kızlar ütopyada Semih yerinden kıpırdamazdı yer içer yatardı hiç bir iş yapmazdı tembel ya...
Burada koşuyor aç kalıyor ne komik geldi bana anlatamam.
Ayrıca ortalığı ilk günden karıştırmaya başladı yine
Her zaman ki gibi özgüven tam ben kendime ve sms lere çok güveniyorum her hafta elemede olabilirim sıkıntı olmaz diyor.

semih ve nihal hala tüm iticiliklerini koruyorlar ikisi de elensin gitsin kurtulalım:KK45:

şu anda bi favorim yok ama yılmaz morgülün bilge dede edalarında gezmesi çok sinir bozucu

X