Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pembe spor ayakkabısını gördün mü :)))Yılmaz Morgül tezahürat yaparken 'Adamsınız' yerine 'Efendisiniz' dedi, koptum.
Ama tam bir İstanbul Beyefendisi:)
Boyu da herkesten uzunmuş. Kısa saniyordum. Bayagi farklı bir Yilmaz Morgül gördük :)
Semih ilk andan bi yokladı. Bunun üstüne oynayabilirmiyim diye. Ama hiç tınmadı. Kaale almadi. Helal olsun
Semih yine bildiğimiz Semih Yılmaz Bey , takım arkadaşlarına cidden büyük bir destek verdi dün akşam..Yılmaz Morgül tezahürat yaparken 'Adamsınız' yerine 'Efendisiniz' dedi, koptum.
Ama tam bir İstanbul Beyefendisi:)
Boyu da herkesten uzunmuş. Kısa saniyordum. Bayagi farklı bir Yilmaz Morgül gördük :)
Semih ilk andan bi yokladı. Bunun üstüne oynayabilirmiyim diye. Ama hiç tınmadı. Kaale almadi. Helal olsun
Resmen rezil etti ya kendını bu kadar dayanıksız olunmaz.. Bir düştü hemen bıraktı .s2 hafta eleme olmayacağina göre Nihal 2 haftayi garantiledi. Sürünmeye devam :)
Semih yine bildiğimiz Semih Yılmaz Bey , takım arkadaşlarına cidden büyük bir destek verdi dün akşam..
Ben ilk bölümleri sevmiyorum , biraz zaman geçtikten sonra sanki daha bir tatlı oluyor survivor..
Psikolojik sınırlarını görmeye gelmiş. Bence onun psikolojik sınırları geniştir ama doğaya karşı biraz zor.:)Resmen rezil etti ya kendını bu kadar dayanıksız olunmaz.. Bir düştü hemen bıraktı .s
ihihihiPsikolojik sınırlarını görmeye gelmiş. Bence onun psikolojik sınırları geniştir ama doğaya karşı biraz zor.:)
Ben sanırım nefret ettiğim için direk sinir oldum görür görmez .. İnşallah efecan dövmez şu s*lağıSemih ilk günden o kadar antipatik gelmedi nedense yaa hayret:) Ama ilerde gene dayak yiyebilir gibi geliyor. Hoop diskalifiye. Kimin meşalesini söndürecek bakalim
Makyajsiz hali de igrencmisResmen rezil etti ya kendını bu kadar dayanıksız olunmaz.. Bir düştü hemen bıraktı .s
Ben sanırım nefret ettiğim için direk sinir oldum görür görmez .. İnşallah efecan dövmez şu s*lağı
Bence şuan çok kötu .. Keşke kendıını bu kadar şişirmeseydı hareket etmesını bıle engelliyor bence. Ben ondan daha güzl performans beklıyordum..:) Damla diye bi kız vardı. Ufak tefek ama gözüm tuttu. Sağlam yarışmacı.
Serkan finali görür. O tam survivor
Valla bana sökmez. Direk gözardı ederim ..Ben de sinir oluyorum.
Ama o Acun varya o Acun.
İşini biliyo. Reyting makinasi buldu. Şu konunun anketinde bile direk Semihe basmişlar oyu. Millet fanatik semihci.
Fazla konuşmaya gelmez. Tartışıyorlar bile insanla. Ütopya başliğindan biliyorum
Alemsin :)Valla bana sökmez. Direk gözardı ederim ..
Semihten nefret edıyorum bu kadar açık. Karı gibi bişi Dün nasıl korktu ama ben artislik yaptı demedım diyo Milyonlar duydu milyonlarrr