Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Damlayi secselerdi daha iyi olurdu aslında.

Semih'in kenarda Gizem'e diğerlerine atfen "ben ikide iki yapayım, sen de iki sayı al, bu hataları konuşuruz o zaman" dedikten sonra hem Semih'in hem Gizem'in topları unutup oyunu kaybetmelerine pek güldüm

Mehmet bugün güzel yarıştı.

Semih, Efecan-Mehmet eşleşmesi için "kendini göstermek için" diyor da daha önce ekstra eşleşmeyi Yattara'yı seçmek için kullanıp kaybeden kendisi değil miydi acaba?
Eşleşme hatalıydı orası ayrı.

Ya Yılmaz Morgül kendini ne kadar büyük görüyor böyle.
Valla çok itici adam,sürekli"ben,ben,ben".
Ne egoist adammış

semih takımının kaybetmesine sevindi resmen, kendininde aç kalması umrunda değil, ben böyle bişey görmedim yani

acaba ben mehmeti mi desteklesem daha kimi destekleyeceğime karar vermedim

nihalde doğru konuştu valla ama kızı sallayan yok, şu eşleşme konusunda

bende her sene unluleri tutardim bu sene yilmaz morgul ve nagihan yuzunden tutamiyorum. serken i tuuyordum gitti. takim tutmayincada bir elimde telefon izliyorum. yarismacilari tanimiyorum haliyle. oyunlarin cogunu izlemiyorum.

acaba ben mehmeti mi desteklesem daha kimi destekleyeceğime karar vermedim
chess gel sana Damla'yı tutturalım. Performansı iyi, sevimli, karakteri de düzgün.

Atakan, Turabi'nin bir boy büyüğü gibi gelmişti ama daha düzgün sanırım, eğer bazı tepkilerini de dizginlerse olabilir.

Neden acabaaa

Yarışma başladı kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…