Arkadaşlar semih bence bilerek oyun kaybettirir
Niye kaybettirsinArkadaşlar semih bence bilerek oyun kaybettirir
Sms bence semih birinci olacak acaba ilk kimi gönderir birinci olursa.onun için bişey fark etmez ki, nasılsa birinci olduğunu biliyor, gıcık olduğu birini gönderir, onun işine gelir, dün resmen takımı kaybetti diye, aç kaldılar diye sevindi adam, değişik
Niye kaybettirsin
Niye kaybettirsin
1.olduğunu görmek için ve göstermek için yapar diye düşünüyorumonun için bişey fark etmez ki, nasılsa birinci olduğunu biliyor, gıcık olduğu birini gönderir, onun işine gelir, dün resmen takımı kaybetti diye, aç kaldılar diye sevindi adam, değişik
valla seçenek bolSms bence semih birinci olacak acaba ilk kimi gönderir birinci olursa.
Ben gönüllüleri tutuyorum fakat ben de merak ediyorum kaybederlerse ne olur diye.gizem kerimoglunun ismini yazarlar ama bence oda gitmez. Ilk 3 un için de semih .Nihal ve gizem kerimoglu olur diye düşünüyorum.ee canım en fazla oy onun ismi lazım değil küpeliyi gönderir mesela, diyo zaten hepinizi tek tek göndercem diye
Damla yüzünü vurdu galiba direğe. Kızı çok dondurduler.kalp krizi geçircem
Ya bu survivoru izlerken gerçekten kriz geçiriyorum.Sanki anam babam yarışıyormuş gibi bağıra bağıra izliyorum,sonra da buraya sakince yazıyorum ,ilginç hakkatten
Aynen ama bir de izlerken görsenizburda salon kadını çizgimden kaymıyorum diyosun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?