Tuğba yada morgulYağmur elenmiş sonunu izleyememiştim ünlüler için iyi olmuş bir dahakine de tuğba gider kesin :)
KesinlikleDun izleyemedim yarismayi. Bugun netten videolarina baktim biraz. Tugba Ozay'in erkeksi tavirlari ne kadar itici. Bir efelenmek, diklenmek..
Bende semih'i itici buluyordum taa kii Tugba Ozay'in geett, elini cek oluumm hasta etmee benii tavrini gorene kadar.şu semih kadar itici bir insan görmedim ben konuşurken hal ve hareketleri
tabi yanında ki gizem de aynı şekilde ikisinin amacı çok belli
Morgülün kolay kolay elenecegini sanmam ama tugba gidici bence tabi oylari birden yukselmezse :) nagihanida hic sevmiyorum cok agresif ve kendini birsey saniyor ama onu da simdilik elemezler takima katkisi oldugu icin.Tuğba yada morgul
valla gönüllüler takımındada var dengesizler ünlüler de var efecan serkay onlarıda sevmem zafer damla ibrahim şuanda iyiler tuğba özay da tam mahalle karısı heeBende semih'i itici buluyordum taa kii Tugba Ozay'in geett, elini cek oluumm hasta etmee benii tavrini gorene kadar.
Hakikaten ya morgulle tugbayi tanıyordum o kadar yanıÜnlüler takımız kadar ünsüz bir takım görmedim
Ödül güzel ama oyunda baya zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?