Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
bence gidecekse seda gitsin, onunda varlığı yokluğu bir, sıralamada 11.

ay tuğbada aynı yılmaz gibi, tuğba özay öyle tuğba özay böyle...
diyorum size kendinden 3. tekil şahıs olarak bahsedenden korkun
Yeğenim daha 3 yaşında şimdiden böyle konuşuyor yandık. Yılmaz morgül canlandı bir an gözümde!
Kendini yüce bir varlık olarak görüyorlar sanırsam bu şekil konuşanlar:))

Yaw bunlar Atakan'ın bile zeminini kaydırır, dengesini şaşırtır:)
Nasi bir mantikla Nagihan demediyse.

Ayrıca ünlüler çok sıkıcı bir takım haline dönüştü. Mehmet'in "nereye düştüm ben" demesi garibanın, çok komikti:) o korkunç üçlüyü gönderene kadar böyle gider.

Acunn.com'dan oylamayi izleyen varsa bişey sorucam ona: mehmetin oyunu verirken "sanada sıra gelecek" dediği kişinin kim olduğu belli mi? Yani söyledi de orayı kestiler ki?

ya kim oluyor onlar atakan a yetişebilierler mi adamın dibii kendisi maşallah
dün gece tuğbanın o kadar çemkirmelerine karşın ne kadar sakindi karşısında bir bayan olduğunu bilerek ona göre davrandı ben olsam onun yerinde aasla o kadar sakin olamazdım birisi bana sesini yükseltecek ben de öyle durucm kesin bastırırım onu
atakanın arkasında onu destekelyen büyük bir kitle var
ben de yarışmada takım olarak gönüllüleri tutarım herzaman
ama şahsi olarak atakan diyorum

bir iki gündür gönüllülerde damlayı beğeniyorum çok tatlı bir suratı var hele o bacaklar mükemmel eminim o kasları yapmak için çok uğraşmıştır oturduğunda filan ne kadar biçimli

Eda 2. mı o kız cok gıcık yahuu :)

Yılmazda ılk basta sevımlıydı falan ama benn mukemmelım,ben cok ıyımm,sahaneyın dıyor ya o adamın bıraz kafadan sorunu var Acun baska bısey soruyor adam kendını övüyor

Tuğbada cok fena kavga edıyor tam bır mahelle agızıyla erkek gıbı baya ıtıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…