Bu tarz yarışmasın da nihalin kardeşi varmış. Merak edip baktım netten. Bakmaz olaydım
Aynen ya ablasına gülüyorum en azından. Tatlı yanı da var.valla ya, insana cinnet geçirtir, ablası sevimli bence onda o da yok
Teşekkürler.benim bi saat önce yatmış olmam gerekirdi, iyi geceler arkadaşlar
İyi geceler*benim bi saat önce yatmış olmam gerekirdi, iyi geceler arkadaşlar
Big brother daki ses sizin mi ? Aynı size benziyorBir Yılmaz Morgüle bakıyorum, bir Avatar Atakan'a sonra da kendime...
Beni oraya götürmeyen utansın...
İnş. profil fotosundaki kişiyi baz alarak dememişsinizdir bunu, kendileri George abimiz çünküBig brother daki ses sizin mi ? Aynı size benziyor
İsin sakası tabiki , tok sesli ve kişiler üzerindeki derin hakimiyetine bakarak , esprili bi şekilde benzettimİnş. profil fotosundaki kişiyi baz alarak dememişsinizdir bunu, kendileri George abimiz çünkü
Yeğenim daha 3 yaşında şimdiden böyle konuşuyor yandık. Yılmaz morgül canlandı bir an gözümde!ay tuğbada aynı yılmaz gibi, tuğba özay öyle tuğba özay böyle...
diyorum size kendinden 3. tekil şahıs olarak bahsedenden korkun
Yeğenim daha 3 yaşında şimdiden böyle konuşuyor yandık. Yılmaz morgül canlandı bir an gözümde!
Kendini yüce bir varlık olarak görüyorlar sanırsam bu şekil konuşanlar:))
ya kim oluyor onlar atakan a yetişebilierler mi adamın dibii kendisi maşallahYaw bunlar Atakan'ın bile zeminini kaydırır, dengesini şaşırtır:)
Nasi bir mantikla Nagihan demediyse.
Ayrıca ünlüler çok sıkıcı bir takım haline dönüştü. Mehmet'in "nereye düştüm ben" demesi garibanın, çok komikti:) o korkunç üçlüyü gönderene kadar böyle gider.
Acunn.com'dan oylamayi izleyen varsa bişey sorucam ona: mehmetin oyunu verirken "sanada sıra gelecek" dediği kişinin kim olduğu belli mi? Yani söyledi de orayı kestiler ki?
Ben edayı sevıyorum ya çok dobra kız aynı benım gibi ve ilk gunden berı dedıklerı çıkıyor. Ben ilk 5 ta olduğunu tahmın edıyordum..edanın 2. olmasına şaşırdım yanlız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?