- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
makyaj yapamiyoya kizcagiz ondan oyle![]()
arı mı sokmuş nolmuş iki koca şişlik var suratında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
makyaj yapamiyoya kizcagiz ondan oyle![]()
ilk bende taniyamamistim yazik şafti kaydi burda kizin iyicearı mı sokmuş nolmuş iki koca şişlik var suratında![]()
Aynen gecen sene iple çekerdik haftasonunu kim ne yapacak diye. Suan tv8 de Survivor var ve ben izlemiyorumBu yil bana da birseyler eksik gibi geliyor gecen senelerdeki heyecan yok belki yeni basladigi icindir, semih benimde favorilerimden :))
aynen ama yavas yavas hareketlenecek galiba gonulluler karisacak birazdan semihle kavga ediyolardi :)Aynen gecen sene iple çekerdik haftasonunu kim ne yapacak diye. Suan tv8 de Survivor var ve ben izlemiyorum![]()
Fragman da gördüm bizim ki cemkiriyordu birilerineaynen ama yavas yavas hareketlenecek galiba gonulluler karisacak birazdan semihle kavga ediyolardi :)
hee evet :) cogu semihi sevmiyor ama bana sempatik geldiFragman da gördüm bizim ki cemkiriyordu birilerine![]()
Sende mi semihi tutuyorsun :) çok üstüne geliyorlar oda haklı artıkFragman da gördüm bizim ki cemkiriyordu birilerine![]()
yaa ne bilim sempatik geldi birde herkes ustune geliyorya tanimadan sakin durusu hosuma gidiyor :)Sende mi semihi tutuyorsun :) çok üstüne geliyorlar oda haklı artıkbence semihin oyları yüksek olacak.
Ünlülerde ki cogunu tanımıyorum bile.Gecen yil unluleri tutuyordum ama bu yil hic birine isinamadim gonulluleri tutucam sanirim :))
Benim de ben de semihi tutuyorumyaa ne bilim sempatik geldi birde herkes ustune geliyorya tanimadan sakin durusu hosuma gidiyor :)
Fikir babası ohee evet :) cogu semihi sevmiyor ama bana sempatik geldi![]()
Ütopyali serkan miSerkan saglik sorunlari sebebiyle ayrilacak bence acunun kotu haberi bu
Bence de üstüne gidiyorlar ama patlayacak az kaldıSende mi semihi tutuyorsun :) çok üstüne geliyorlar oda haklı artıkbence semihin oyları yüksek olacak.
Kesinlikle ben ünlülerden bi yılmaz birde tuğbayi biliyorum diğerleri fosSemih ve nihalin gonullulerde olmasi haksizlik bence. Ikisinin de unlulerdeki herkesten fazla fani var. Smsle elenmelerine imkan yok. Diger kisilerin kendini tanitip sevdirmeye firsati kalmadan gidecekler muhtemelen
PatlasinFikir babası ofikirler ondan yapması başkalarından
Ütopyali serkan mi
Bence de üstüne gidiyorlar ama patlayacak az kaldı![]()
AynenPatlasinarkasindayiz.
hatirliyorum o zamandan beri efecana kılım adam tanimadan yuklendei hemen semihe gicikBenim de ben de semihi tutuyorumaha yolda adaya giderken üstüne gittiler efecan hatirliyorsan.
utopyada yarismis evet serkan sakatlanmisti en sonFikir babası ofikirler ondan yapması başkalarından
Ütopyali serkan mi
Bence de üstüne gidiyorlar ama patlayacak az kaldı![]()