Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Salak bunlar ya
Resmen semihe oy topluyolar suanda
Semih kendi planlasa bu kdr istediği gibi gitmezdi isler

Hepsi bir olmuş Semih arkasından strateji uygulamaya kalkıyor gider gitmez vs biraz da kalacak diye korkuyorlar heralde yemeği yere dökerim lafları oradan yalarsın demeleri de hiç hoş değil :KK12:

Hepsi bir olmuş Semih arkasından strateji uygulamaya kalkıyor gider gitmez vs biraz da kalacak diye korkuyorlar heralde yemeği yere dökerim lafları oradan yalarsın demeleri de hiç hoş değil :KK12:
Aynen hepsi bir olmuş semihin üstüne gidiyorlar ama semihe yarayacak oylamada.

Aaa Serkan'a üzüldüm geçmiş olsun kendisine inşallah çok ciddi bir durum değildir.

Ciddi ciddi semihi oylamada gecebilceklerini saniyolar hangi ulkede yasiyolar acaba. Utopyadayken adama tek basina 20binliralik oy atan adamlar vardi :D

Şimdi de yüksek oy alır alsın da hak etti özellikle bu olaydan sonra :KK70:

Ben utopyayi cok takip etmedim arada bakiyodum. Semihi pek sevmem normal hayatta tanisam tahammul edemeyecegim bi tip. Ama gercekten cok zeki agzi cok iyi laf yapiyo . Halkin neye nasil tepki verecegini cok guzel biliyo vs. Ve tuncayi daha cok sevsemde utopya finalinde de hakki yenmisti bu sefer semihciler isi riske atmaz. Semihin bu sene sampiyon olur. Zaten efecan serkay falan da semihe yuklenerek tuncaycilarin oylarina oynuyolar bariz sekilde

Semih hakli basta efecan olmak uzere hepsi planli gelmis ama semih bir bir hepsini gonderir bu adadan :)) bu arada serkan yarisamayacakmis tahmin ettigim gibi gecmis olsun :/

Back
X