aynen ya insan.kendini belli ediyor gecen yil.noumaydi bu yil yattara bu zenciler cok sempatik geliyor bana :)
ayy o ne guzel dovmustu nihatı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ya insan.kendini belli ediyor gecen yil.noumaydi bu yil yattara bu zenciler cok sempatik geliyor bana :)
Ayni dert bende de var bacimAna dilim türkçe olmasına rağmen survivor'ı izlerken konuşmaları istemsizce altyazıdan takip ediyorum![]()
aynen nihata iyi bir ders vermisti gerci.diskalifiye oldu sonunda ama olsunayy o ne guzel dovmustu nihatı![]()
Altyaziyi iste benim stilimdede kullanmalilar :) gecen hafta hasta olup evde yattigimdan beri acunun programlarina sardim,türkcem bozuldu :)Ana dilim türkçe olmasına rağmen survivor'ı izlerken konuşmaları istemsizce altyazıdan takip ediyorum![]()
O adama zaten kildim,en son Özgecan olayinda attigi twitle zeka seviyesini iyice belli etti haketmis valla,bazi insanlar için gerçekten ' dayak cennetten cikmadir '-büyüklerimiz boşuna dememiş :)aynen nihata iyi bir ders vermisti gerci.diskalifiye oldu sonunda ama olsun![]()
aynen zaten zihniyetini biliyordukta attigi twitle iyice ogrendik, o olaydan sonra survivora alinmadi tepki olarak iyi de oldu bu zihniyetteki insanlar mumkunse tv ye cikmasin zatenO adama zaten kildim,en son Özgecan olayinda attigi twitle zeka seviyesini iyice belli etti haketmis valla,bazi insanlar için gerçekten ' dayak cennetten cikmadir '-büyüklerimiz boşuna dememiş :)
aynen zaten zihniyetini biliyordukta attigi twitle iyice ogrendik, o olaydan sonra survivora alinmadi tepki olarak iyi de oldu bu zihniyetteki insanlar mumkunse tv ye cikmasin zaten
İnsallah unutulmaz canim bu zihniyette insanlar oldugu surece daha nice Ozgecanlar katledilir katledilmeye devam ediyor da zatenAradan bir kaç sene geçsin unutulur yine bagirlarina basarlar bu şer......sizi de
Bu yil bana da birseyler eksik gibi geliyor gecen senelerdeki heyecan yok belki yeni basladigi icindir, semih benimde favorilerimden :))Sanki bu seneki Survivor da bisiyler eksik eskisi gibi zevkle bakmıyorum.
Semih için izliyorum sadece
Bende unutulmaması taraftarım canım.İnsallah unutulmaz canim bu zihniyette insanlar oldugu surece daha nice Ozgecanlar katledilir katledilmeye devam ediyor da zaten![]()
Bende bunu merak ediyordum mKaybetmeyi bilmeyen bireysel nagihanin kariyerinde hepi topu 3 tane madalya varmis 2si takim yarısından (gumus ve bronz) 1 tane de altin. 2 kere de hatali cikis yaptigi icin diskalifiye olmus![]()
makyaj yapamiyoya kizcagiz ondan oylenihalin suratına nolmuş ya