Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama kirmizi babbisleri cok tatliananemm morgulun sortuna ve ayakkabısına taktı![]()
Ay evlimi acaba kocasini filan ne yapar kiz onagihan ne agresif oyle ya yazik hep yunusa yukleniyor
Yunus da hakediyor ama ya çok gıcıknagihan ne agresif oyle ya yazik hep yunusa yukleniyor
Bencede Semih'in bir yanlısıni görmedim. Onun üzerine oynanıyor bence.Semih cok degisik biri ya sevdim ben digerleri onun ustune cok geliyor ama semih cok sakin :))
Semih cok degisik biri ya sevdim ben digerleri onun ustune cok geliyor ama semih cok sakin :))
Ay evlimi acaba kocasini filan ne yapar kiz o![]()
Herkesin için de bagirmasi doğru değil hele rakibin önünde bir sorunu varsa adasinda konuşur.Yunus da hakediyor ama ya çok gıcık
valla evli mi.bilmiyorum ama evliyse acirim.kocasina bas edilmez bununla valla :))Ay evlimi acaba kocasini filan ne yapar kiz o![]()
Yolar adami kizvalla evli mi.bilmiyorum ama evliyse acirim.kocasina bas edilmez bununla valla :))
Bence 2 takımda adalarına gidemeden kozlarını psylaşıcak gibi artık centilmenlik bittiHerkesin için de bagirmasi doğru değil hele rakibin önünde bir sorunu varsa adasinda konuşur.
ben yunusu seviyorum ya yarislarda basarili degil ama karekter olarak seviyorumYunus da hakediyor ama ya çok gıcık
Öyle gözüküyor bir sorun varsa adada halledilsin.Bence 2 takımda adalarına gidemeden kozlarını psylaşıcak gibi artık centilmenlik bitti
aynen cok degisik birisi sakinligi beni olduruyor ama ben sevdim :))Semihin kaşı gözü ayrı oynuyor :) karşısındakini iyi sinir edebilme potansiyeli var cocukta sakin kalıyor diğer yarışmayı izlememiştim ben yeni gördüm değişik birisi.
ayy erkek gibi valla adamı döver :)
Tuhaf gibi ama ya çözemedim ben .var bişeyler bunda çıkar yakında görürüzben yunusu seviyorum ya yarislarda basarili degil ama karekter olarak seviyorum