Napmış allah aşkına atakan ,birilerinin arkasından mı konuştu ,kulis mi yaptı,dedikodu mu yaptı,birilerini mi doldurdu,veya ihanet etti,dalga mı geçti ???Tamam semih tahrikçi diyelim peki Atakan çok mu saf. Adayı karıştırdı konsey zamanları o çok daha sinsi bence belli etmiyo.
Arkadaşım belli ki semihi tam tanımıyorsun semih ütopyada bile 11 ay bi çiftlikte kaldı ailesini bir kere bile içeri aldırtmadı. Bir kelime bile bahsetmedi. Madem ailesiyle çok gurur duyuyor Türkiye ile tanıştırsaydı ama yapmadı. Şimdi kim nerden bilecek babasının çaycı olduğunu. Atakan çok zor şartlarda yetişmiş evet, çok sancılı süreçleri başarıyla atlatmış evet, ülkesine sayısız madalya kazandırmış evet, ama bunlardan daha önemli birşey varsa atakanı en başından beri izliyorum en önemli özelliği vicdanı. Hiç bitmeyen bir vicdanı ve inancı var.İnanan bir insan da hiç kimseyle herhangi bir özelliğinden dolayı dalga geçemez. Geçmedi de survivor geçmişinde asla böyle birşey yapmadı yapanı da uyardı hepimiz gördük. Semihe gelirsek saygıdan bahsedipte insanların saçıyla, kilosuyla, ten rengiyle dalga geçen; sezercik,çitlembik, sumocu, kız çocuğu gibi çirkin tabirler kullanan bir insan. Efecan taa en başında ne dedi senin annen baban sana bi isim koymuş ben sana isim takıpta onlara saygısızlık etmeyeceğim. Saygı budur işte. Efecanı hiç sevmememe rağmen semihin notunu orda verdim otur semih sıfır.Atakan da çok zor zamanlardan geçmiş ama semihe dediklerine gördünüz mü ? niye dalga geçtiği de belli. Böyle birşey beklemezdim ondan valla http://survivorhaberlerim.blogspot.com/2016/06/survivor-atakan-o-anca-cay-demler.html
Atakan da çok zor zamanlardan geçmiş ama semihe dediklerine gördünüz mü ? niye dalga geçtiği de belli. Böyle birşey beklemezdim ondan valla http://survivorhaberlerim.blogspot.com/2016/06/survivor-atakan-o-anca-cay-demler.html
Ben pek izlemiyorum artık ikisi yuzunden ama sonuç hırs yüzünde olanlar dimi serkayda semihde karşılıklı yaralılar bana göresemih ve nagihan yüzünden yarışmayı izlemeyi bırakan pek çok kişi var.biri de benim.
nagihan kazanmış
survivoru kazanamicak zaten onu kazansın barii
aynen bende :)Şu ibo bişey kazanıldığında ovey demiyomu uyuz oluyorum
O vey nedir ya v ne