Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Nagihan yunusu yazarak kendi finale gidisini zora soktu bence. Ibo gitse bireysele donucekti hem kendi performansi icin avantajdi hemde şimdi yunus gitse unluler iki dok kaybetse nagihan ya atakanla ya semihle potada. Hadi birini kaybetseler diyelim serkayla potada.. nagihan cikamaz ordan.

4 ay ordan oraya dolasip da son 10 gun kala durus adi altinda arkadasimi yazamam ayagi da sacma oldu.

Nagihan: ‘Sabaha kadar uyuyamıyorum’
Geçtiğimiz günlerde ödül oyununda yaşadığı sakatlık sonrası Survivor'da geleceği merak konusu olan Nagihan Karadere, "Sabaha kadar uyuyamıyorum. Dokunuyorum, dualar ediyorum," dedi.
nagis.jpg

Survivor’da Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında oynanan ödül oyunu sırasında Nagihan'ın yaşadığı sakatlık herkesi şoke etmişti. Damla ile kıyasıya bir mücadeleye girdiği sırada yanlış bir hareket sonucu acı içinde kalarak sakatlanan Nagihan'ın durumu merak konusu olmuştu.

ADAYA GERİ DÖNDÜ
Nagihan yaşadığı üzücü sakatlığın ardından dün adaya geri döndü. Doktor gözetiminde olan ve şuan için oyunlarda da oynamayan Nagihan sakatlığına ilişkin açıklamalar paptı.

‘KALÇA KISMINDA PATLAMA SESİ DUYDUM’
Nagihan "Son sayıya gelmiştik ve benim alacağım sayı kazanmaya yetebilirdi. Saniyelik bir hamleyle bayrağa uzanmama rağmen kaybedeceğimi biliyordum ve çok büyük bir risk aldım. Oturur pozisyonda atladım, ayağım kaydı ve kalça kısmımda bir patlama sesi duydum. O an dünya başıma yıkıldı. Survivor'ın sonunda bunu yaşamak beni çok üzdü. Son hafta kalmışken ve performanslarımızı sergileme açısından ben bununla nasıl baş edeceğim bilmiyorum. Sabaha kadar uyuyamıyorum. Dokunuyorum, dualar ediyorum, her şeyin hayırlısı. Keşke böyle olmasaydı" şeklinde konuştu.

http://www.iha.com.tr/haber-nagihan-sabaha-kadar-uyuyamiyorum-567120/

Atakan tek başına 8 sayı aldı .
Semih efendi de geçen haftalar "Atakan zayıf halka diye yazdım" diyordu.
Piiiiii ,bir git semihh.
Sonra da serkay ile ibonun fiziksel özellikleriyle dalga geçti ,hem ağır,hem tirbiyesiz :63:

Atakan da çok zor zamanlardan geçmiş ama semihe dediklerine gördünüz mü ? niye dalga geçtiği de belli. Böyle birşey beklemezdim ondan valla http://survivorhaberlerim.blogspot.com/2016/06/survivor-atakan-o-anca-cay-demler.html

Gönüllüler takımında olanlar bile bilmiyor semihin babasının ne iş yaptığını atakan nerden bilsin allah aşkına. Semihçilerin goygoyu bu. Mağdur edebiyatı yapıyorlar. Iyyyy Semihçiler de aynı sevimsiz semik gibi ya :kusmuk: unutmadan nagihan da :kusmuk:

Haa bi de nagihanla semik de tam tencere kapak gibi oldu iki :kusmuk: yan yana...

Atakan anne baba olmadan babanne yanında büyümüş asla ve asla semihe babasının mesleğiyle ilgili dokundurma yapmadı bu kadari fazla ama en başından beri izleyen ben nagihanin cadisi ve tahrikçi semih yüzünden izlemiyorum bu kadar iğrenç bir dünyaları var sinir oldum bu ikisine ..

Tamam semih tahrikçi diyelim peki Atakan çok mu saf. Adayı karıştırdı konsey zamanları o çok daha sinsi bence belli etmiyo.

Gönüllüler takımında olanlar bile bilmiyor semihin babasının ne iş yaptığını atakan nerden bilsin allah aşkına. Semihçilerin goygoyu bu. Mağdur edebiyatı yapıyorlar. Iyyyy Semihçiler de aynı sevimsiz semik gibi ya :kusmuk: unutmadan nagihan da :kusmuk:

Haa bi de nagihanla semik de tam tencere kapak gibi oldu iki :kusmuk: yan yana...

Yarışma başlamadan önce birbirlerinin kütüklerini araştırıyorlar yarışmada yeri geldiğinde kullanmak için.

Yarışma başlamadan önce birbirlerinin kütüklerini araştırıyorlar yarışmada yeri geldiğinde kullanmak için.

Yok yahu millet semihin kütüğünü ne yapsın. Haa bak semik :kusmuk: araştırmış olabilir, efecanı sorguya çekmiş uçakta ailesiyle ilgili mesela.

Ayrıca diyelim ki araştırdılar semik :kusmuk: ünlülerde değildi ki başta atakan niye araştırsın. Semihçiler farkında ya semikin :kusmuk: birinci olamayacsğındsn o yüzden böyle mağdur edebiyatı ile oy damıtacaklarını sanıyorlar

X