Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Semih Öztürk'ün geri dönmesi zor!
Survivor'da parmağı kırılan ve operasyon geçiren Semih Öztürk, tedavi için Houston'a gönderilecek. Son duruma bakılacak olursa Semih'in adaya geri dönmesi zor gibi gözüküyor.

Survivor 2016'da dokunulmazlık oyunu sırasında Serkay ile girdiği mücadele sırasında Semih'in parmağı kırılmış ve acilen hastaneye kaldırılmıştı. Survivor doktoru Metin Kuş ilk müdahaleden sonra 'Beni aşan bir durum' diyerek sakatlığın ciddi olduğunu belirtmişti.

SEMİH'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Survivor eleme konseyinde Acun Ilıcalı, Semih Öztürk'ün sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ilıcalı parmağı kırılan Semih'e operasyon yapıldığını belirterek, doktorların raporuna göre başarılı yarışmacının ABD'nin Houston eyaletine ameliyata gönderilebileceğini ifade etti.

SON KARARI DOKTORLAR VERECEK

Semih Öztür ile ilgili son karaı ise Survivor doktoru Metin Kuş ile birlikte Dominik'deki doktorlar verecek. Survivor Kıbrıs finaline 9 gün kala duruma göre Semih Öztürk adaya zorunlu olarak veda edebilir. Acun Ilıcalı Semih ile ilgili son durumu doktorların belirleyeceğini söyledi. Ancak finale kalan kısa süre de göze alındığında Semih Öztürk'ün geri dönüşü zor gibi görünüyor.

http://www.iha.com.tr/haber-semih-ozturkun-geri-donmesi-zor-568096/

Acun söyledi biraz önce Semih'in Houston'a gönderildiğini. Bayağı ciddi demek ki parmağı.

Daha düne kadar survivorı , amaan şu Semihle Nagihan kazanmasında kim kazanırsa kazansın modunda izliyordum .

Ama dün Atakan direkt finale çıkamayınca aaaa baktım bildiğin üzüldüm . İçin için en çok onun hakkettiğini düşünüyormuşum demek.

Umarım hem performansı , hem duruşu hem de tevekkülü ile. .. önce yarı finalden sonra finalden alnının akı ile çıkar .

Survivorda son düzlükte algı operasyonlarıda başladı . O boğulası Nagihanın , sevimli , sakat , mağdur gösterilmesi.... umarım kimse tüm seni boyunca sergilediği çirkin tavırları unutmaz .
Hele bir de Kıbrısa kalır , sms devam ederken orada kızı ile kavuşma anı izletilirse ... sms yağar maalesef .

Damla da ne ruhsuz kız yahu . Sevinmesi donuk , üzüntüsü donuk ... Dün Serkayın finale çıkışındaki Damlanın arkadaşlığıda çok samiyetsizdi .

Semihe parantez bile açmıyorum . Umarım 3 lü sms te ilk elenen olur .

Çizgisini hem sevgi hem de nefret yönünde bozmayan tek kişi Serkay.
Haa şampiyon olamayacak o ayrı, bizim halk fakir edebiyatını çok sevdiğinden Semih'i şampiyon yapacak. (Üzgünüm Atakan'cılar sizin ki de gümbürtüye gidecek)
Sevimsiz Semih, sevgilisi de sosyal medya'da oy kampanyası başlatmış resmen.

Finale az kaldı bu sene pek keyif alarak izlediğim söylenemez serkay semih cephesinde iki tarafın da haksız olduğu durumlar vardı geriye tek isim kaliyo atakan umarım bu sene şampiyon o olur

Bu yıl ilk defa survivoru kaçırmadan izledim Atakan sayesinde. O olmasaydı asla bakmazdım. Atakan yıllarca Türkiyenin ismini şampiyon yapmış şimdi de Türkiye onu şampiyon yapacak ha şurası da var herkes oraya şampiyon olmaya gelmiş ama Atakan şampiyon olarak geldi.. Şimdi de hakkını teslim edeceğiz teşekkürümüzü sunacağız .

siz?
yoksa 20-30 bin bütçelik sms ler mi atacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…