Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Semih'in tek lafının teker teker gidecekler ve bedel ödeyecekler olması,
Kerimoğlu'nun Semih naparsa onu yapması, diğer adaya peşinden yüzmesi,
Atakan'ın Mehmet'i her işte kullanması, Ezgi'yi takip etmesi,
Nagihan'ın performans kriteri ve "kıskanıyorsunuz kızıım"ları,
Tuğba'nın adamlığı,
Yunus'un değişik kafaları,
Zafer'in tripleri,
Nihal'in konuşma tarzı, tırnak işaretleri,
Efecan'la Serkay'ın kanka modları,
Eda'nın dişlerini sıka sıka konuşması, olumsuzluğu,
Yılmaz Morgül'ün aforizmaları,
Mehmet'in bağırmaları,
Yattara'nın geliyoru, gidiyoru, yapıyoruları...

Hepsini çok nokta atışı yakalamışlar.

Ben cok begenmedim skecleri biraz fazla uzatmislar baymis

Mehmet eda semih tiplemeleri guzel olmus. Atakan pek olmamis sadece ezgi derine gitme ezgii kismi iyiydi :)

Benim beklentim daha yüksekti açıkçası onu biraz karşılayamadı ama onun haricinde tespitleri çok güzeldi :işsiz:
Semih te güzel söyledi aslında düşük puan verdiler ilk üçte olabilirdi 1.olmasada ilk 3 te olabilirdi .serkay güzel söylemedi bence.
skeçlerde en iyi yeri semih denizin içinden cıkan yeri olmuş.

Semih te güzel söyledi aslında düşük puan verdiler ilk üçte olabilirdi 1.olmasada ilk 3 te olabilirdi .serkay güzel söiylemedi bence.
skeçlerde en iyi yeri semih denizin içinden cıkan yeri olmuş.

İlk üçte olacak kadar güzel soylemedi. Yunus ondan daha iyiydi ve diğer iki kişi de tabii... bi de çok kasintiydi ya görünce hallerini semih bu şarkı yarışmasında birinci olamazsa ego yetmezliginden ölebilir dedim ama ölmedi şükür :deli:

Serkay bariz iyi söyledi valla :)

İlk üçte olacak kadar güzel soylemedi. Yunus ondan daha iyiydi ve diğer iki kişi de tabii... bi de çok kasintiydi ya görünce hallerini semih bu şarkı yarışmasında birinci olamazsa ego yetmezliginden ölebilir dedim ama ölmedi şükür :deli:
bence güzel söyledi ben de serkayı begenmedim.1.gizem hakketti zaten ona lafım yok ama serkayı begenmedim.

Of ya o nasıl bir skeçti.

Favorim Eda oldu :KK45: Tuğba ve Yunus tiplemeleride çok iyiydi.

Ve pek tabii Semih / Gizem ikilisi . Nokta atışı idi bazı espriler .

Birleşmede bazı isimler adadan daha sempatik geldi gözüme .

Ama bir isim var ki nereye koyarsan koy , cıks adam eğreti duruyor . :KK59: Saf kompleks ile yoğrulmuş ego kaplı . İ-ti-ci ....

GünÇe'nin performansını dinlemek keyifliydi :ıslık:

Atakan ve Ezgi yi tam babaanne modunda izliyorum , ayyy gençlerde pek yakışıyor :KK69:

Semih in tırnağı olamaz Atakan dedi Nagihan:KK57: ne cadı kötü kadın Nagihan mükemmel performansın olabilir ama adam olmazsan neye yarar...kafasında kırk tilki dolaşıyor kırkının kuyruğu birbirine değmiyor denir ama bu kadının kuyruklar halay çekiyor:halay::halay::halay:

Back