- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Ya bir de sözlükte, nette falan bakıyorum.Nedense bazı kişiler programı izlemediğini söylüyor.İşte güya annesi,kardeşi,kuzeni açarken gözü takılmış falan filan.
Hadi lennn bırakın bunları,bal gibi çoğu kişi izliyor
Ben izliyorum şahsen
tatlım baktım dün konseye kadar
sorma ya .sorsan herkes TRT belgesel takılıyo işte kanıt survivor birinci .izliyorum da söylüyorum da.ne var sanki biz şimdş seviyesiz mi oluyoruz .hiç işte.Millette survivori izlediğini gizleme akimi başladı. Böyle yapınca zeka olarak level atladiklarini sanıyorlar :)) ben de izliyorum çoh da iyi çoh da guzel oluyor :)))
Ne var yani hep belgesel hep belgesel nereye kadar ben iste benim stilimi bile izliyorum aradaMillette survivori izlediğini gizleme akimi başladı. Böyle yapınca zeka olarak level atladiklarini sanıyorlar :)) ben de izliyorum çoh da iyi çoh da guzel oluyor :)))
Serkay da biraz fazla "artistlik" var. Hic gozum tutmadiGerçekliğine tam olarak inanmamakla birlikte kafa dağıtmak için güzel oluyor Survivor. Şimdilik tamamen yüzeysel bir kararla Serkay'ı gözüm tuttuKedi canını onun
Kaçırırmıyız ikom ayıp ettinTurbo yok be ex im
Bu seferde kaçırmamışsın ilk bölümden.
Bir kaç bölüm sonra detaylı kritik yaparız senle
valla bende izlemiyorum diyenlere inanmıyorum sahsen saçma sapan dizilerdendense benim daha çok hoşuma gidiyor ya entrika hırs ihtiras hepsi var ne olsun dahaGerçekliğine tam olarak inanmamakla birlikte kafa dağıtmak için güzel oluyor Survivor. Şimdilik tamamen yüzeysel bir kararla Serkay'ı gözüm tuttuKedi canını onun
bende aynen ya burda ked, gibi semih şoka giriyorumtatlım baktım dün konseye kadar
ama bu sene çok bakmamayı düşünüyorum kpss ye göz atacağım
semih yarışa çıkarken çok heyecanlandık
kontrolsüz bir güç şeklinde fırladı
finalde de 1 saniye ile kaybetti ya
o kadar kaslı maslı insanların içinden semih i en iyilerde yarıştırmaları semih e gurur olmuştur.
acaba sosyal medya da sen yapamazsın edemezsin diye mi gazladılar ya da işin ucunda para var diye mi böyle çıktı bu yarışmada anlamadm
ama ütopya da anti semih çi olmama rağmen onu tutuyorum
ama bu sene kadroyu hiç beğenmedim
acun biraz ekonomik mi davranmış ne
gerçektenten öyle hepside mızmız birdeçalışan yok önceden ev falan yapıyorlardı çalıdan çırpıdan bunlar birde tembel çıktıBu senekiler çok rahat ya hiç birinde hırs yok çok sıkıcılar
hoş geldinnSlmciklar ben geldim
Morgülümü izlemeye geldim:)))gerçektenten öyle hepside mızmız birdeçalışan yok önceden ev falan yapıyorlardı çalıdan çırpıdan bunlar birde tembel çıktı
Nagihan Nihali seçti.gerçektenten öyle hepside mızmız birdeçalışan yok önceden ev falan yapıyorlardı çalıdan çırpıdan bunlar birde tembel çıktı
Nagihan Nihali seçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?