Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Bana nedense Gizem Memiç gidecek gibi geliyor

semih yine ayarı yedi acundan ama yine de akıllanmıyor insan biraz konuşmayı bilir, zaten birinci çıkıyosan boş lakırtının anlamı ne, birinciyim birimciyim diye,
tabii ki tribünlerde algı yaratmaya devam etmek, oy vermeyenleride çekmek

Kolyeyi kim alacak bakalım.

Ne dediki acun semihe ben kacirmisim.ama iboyu azarladi.onu duydum

kerimoğlu ya da semih dokunulmazlığı alabilir, hiç yorulmadılar, gölgede oturdular, zevkle takımlarının kaybedişini izlediler çünkü

keşke alpte de semihe ayar verme vizyonu olsa acun gibi

kerimoğlu ya da semih dokunulmazlığı alabilir, hiç yorulmadılar, gölgede oturdular, zevkle takımlarının kaybedişini izlediler çünkü

Acun ayar vermedi ki burdaki kimse dıymamış senden başka ayrıca semihle gizemin takımı değil o kişiler o yüzden sıkıntı yok

Gecen kolyeyi kerimoglu almisti ya kizlar sen oyun oynamadigin icin yorulmadin ve kolyeyi aldin demislerdi

Acun ayar vermedi ki burdaki kimse dıymamış senden başka ayrıca semihle gizemin takımı değil o kişiler o yüzden sıkıntı yok

iyi dayak yemediğime dua edeyim bari valla acundan en çok ayarı yiyen ayarsız semih, bu günde benim saydığım iki defa yedi

Gecen kolyeyi kerimoglu almisti ya kizlar sen oyun oynamadigin icin yorulmadin ve kolyeyi aldin demislerdi

eee öyle çünkü, kerimoğlu oynamıyo yorulmuyo dokunulmazlık alıyo, semih zaten birinci çıkıyo, sonra car car bunlar arkadaşlarını sırtından bıçakladı diye algı yaratıp duruyorlar, birbirlerini yazcaklar tabii kimi yazcaklar sizi yazamayacaklarına göre, birini yazmak için illa yazdıkları kişiye nefret duymaları gerekmiyorda zaten oyun bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…