• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
nihal orda semihle konuşuyo, yancı arkadan fırlıyo bi daha o lafı duymıcam diye, laflarda aynı semihin laflar, hadi semih birinci sen neyine güveniyon, tabii hiç totonu yormadığın için kişisel dokunulmazlığı alma ihtimalin yüksek ona güveniyon herhal:KK53::KK53::KK53:

semihte diyo beni sayemde yemek yedin, aç karnını doyurdum modunda, ee bu mantıkla sende onlar sayesinde yedin, takım ruhu, ortak yaşam bilinci, diplomasi sıfır, ayrıca bunlar hem yarışmıyorlar hem oyunu kaybettin diye dır dır ediyorlar, sizi bağlayan bişey yokki bu oyunda ne dır dır ediyosunuz, konuşma hakkınız olması için yarışmanız lazım, acunda aynı şeyi söyledi seremonide, aklın yolu bir

valla bu gönüllüler adası çok cacık:KK53:

Nihal'in savunma mekanizması puzzle kolaydı ama yapamadım ee sorarlar adama niye yapamadın gördük Nihal diye :KK70:

Tv 8 de cuma gunu eda vardi.Atakanla ezgi arasinda arkadaslikdan daha degisik bir sevgi var dedi.ezgi dokunulmaz yani atakan ezgiye laf soyletmiyor soylemiyor.Ezgi hic oyun alamiyorki.ama hep yunusa yukleniliyor.Nagihan tubalari satti.:KK45:
yani hoşlanıyolar mı birbirlerinden

nagihanmis.. takim arkadaslarina nagihanla iyi gecinin urkutmeyin yarin konseye kadar yada dokunulazligi kaybedene kadar dedi :))
yaaa işte görün görün
bi de nagihan ı nasıl dolduruyo tuğba sana böyle böyle yapacak daha diye
nagi zaten hemen gaza gelen biri orası da ayrı mesele

Back