AynenHah semih sonunda herkesin düşündüğünü söyledihani siz 8 kişilik bir takımdınız çıkın oynayın şimdi helaaalll
Nihalle serkay nasıldı amaSemih ve gizem olmadan daha basarililarmis gercekten birbirlerini yiyorlar simdide
Cok komikler guluyorum sadece nihal kurtarir takimi yaNihalle serkay nasıldı ama
yani hoşlanıyolar mı birbirlerindenTv 8 de cuma gunu eda vardi.Atakanla ezgi arasinda arkadaslikdan daha degisik bir sevgi var dedi.ezgi dokunulmaz yani atakan ezgiye laf soyletmiyor soylemiyor.Ezgi hic oyun alamiyorki.ama hep yunusa yukleniliyor.Nagihan tubalari satti.
yaaa işte görün görünnagihanmis.. takim arkadaslarina nagihanla iyi gecinin urkutmeyin yarin konseye kadar yada dokunulazligi kaybedene kadar dedi :))
Cuma gunu survivor panorama diye bir program var eda bir kac kere ayni seyi soyledi.galiba aralarinda gonul iliskisi var ben edanin yalancisiyim.ama az once hadi kardes dedi bilemedim ki.yani hoşlanıyolar mı birbirlerinden
Yakışıyorlar ama birbirlerine gerçi Atakan'ın ben de hayranıyımyani hoşlanıyolar mı birbirlerinden
Bugün ki tahminim tuttu ünlüler kazandı :)Bence gonulluler ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?