Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sinirli atakan birde herkese bir emir verme huyu varYakışıyorlar ama birbirlerine gerçi Atakan'ın ben de hayranıyım![]()
Semihi tutuyorum ama bugün Ünlülerin kazanmasını istedim. ☺Bugün ki tahminim tuttu ünlüler kazandı :)
Ben de ünlüleri tutuyorum ama gönüllülerden Semih ve İbrahim'i tutuyorum :)Semihi tutuyorum ama bugün Ünlülerin kazanmasını istedim. ☺
Bana öyle gelmiyor ben baya baya hayran oldum valla :)Cok sinirli atakan birde herkese bir emir verme huyu var
Semihi zaten oynatmayi dusunmuyorlarmis.şimdi onları sucluyorlar.Ben de ünlüleri tutuyorum ama gönüllülerden Semih ve İbrahim'i tutuyorum :)
Aynen oynatmasalardı kendileri o zaman neyi suçlayacaklardı çok merak ediyorum.Semihi zaten oynatmayi dusunmuyorlarmis.şimdi onları sucluyorlar.
Ne dediki acun semihe ben kacirmisim.ama iboyu azarladi.onu duydumsemih yine ayarı yedi acundan ama yine de akıllanmıyor insan biraz konuşmayı bilir, zaten birinci çıkıyosan boş lakırtının anlamı ne, birinciyim birimciyim diye,
tabii ki tribünlerde algı yaratmaya devam etmek, oy vermeyenleride çekmek
Ya saçma sapan işler, zaten oynatmıcaklarmışmış zaten 7 kişilik bir tskımlarmışmış hala ihanet hikayesi yapıyorlarSemihi zaten oynatmayi dusunmuyorlarmis.şimdi onları sucluyorlar.
Ne dediki acun semihe ben kacirmisim.ama iboyu azarladi.onu duydum
Acun ayar vermedi ki burdaki kimse dıymamış senden başkakerimoğlu ya da semih dokunulmazlığı alabilir, hiç yorulmadılar, gölgede oturdular, zevkle takımlarının kaybedişini izlediler çünkü
keşke alpte de semihe ayar verme vizyonu olsa acun gibi![]()
Gecen kolyeyi kerimoglu almisti ya kizlar sen oyun oynamadigin icin yorulmadin ve kolyeyi aldin demislerdikerimoğlu ya da semih dokunulmazlığı alabilir, hiç yorulmadılar, gölgede oturdular, zevkle takımlarının kaybedişini izlediler çünkü
keşke alpte de semihe ayar verme vizyonu olsa acun gibi![]()
Kız Allah deni napmasın onu iboya deditehditvari konuşma dedi susturdu, rutin hepinizi kesicem biçicem konuşmalarını yaparken
Acun ayar vermedi ki burdaki kimse dıymamış senden başkaayrıca semihle gizemin takımı değil o kişiler o yüzden sıkıntı yok
![]()
Bunu iboya dedi. Semihe nededi.tehditvari konuşma dedi susturdu, rutin hepinizi kesicem biçicem konuşmalarını yaparken
Gecen kolyeyi kerimoglu almisti ya kizlar sen oyun oynamadigin icin yorulmadin ve kolyeyi aldin demislerdi