• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
ay semihin entellektüel seviyesi sıfır, bi de nihale laf çakma derdinde kötü kedi şerafettini "biliyosan eğer" diye. bu arada o karakteri bilmediğine kalıbımı basarım nihalle hiç ilgisi olamaz sadece adını biliyo bence
nihalin semihi benzettiği karaktere bak, semihin nihale benzettiğine bak

ibo da semih dese, birinci cikan kimi soyler acaba? semih 1. olursa serkay diyecegi kesin, sanirim diger 7li grup da nihal diyecek.. Önceki oylamada siralama nasildi hic hatirlamiyorum.. semih 1. fln mi olmustu, bu ozguven ordan mi geliyor?

ibo da semih dese, birinci cikan kimi soyler acaba? semih 1. olursa serkay diyecegi kesin, sanirim diger 7li grup da nihal diyecek.. Önceki oylamada siralama nasildi hic hatirlamiyorum.. semih 1. fln mi olmustu, bu ozguven ordan mi geliyor?
Evet semih 1.çıkmıştı.

Nihal beklemiyordu ama isminin çıkmasını.

bence beklemeliydi, sonuçta en zayıf o, zaten iki hafta öncesinden başlamışlardı nihali yazalım diye, ben nihali seviyorum, çok kafalı kız, tespitleride çoğunlukla doğru ama survivore uygun bi insan değil, orda tutunmak için en iyi olmasanda ortalama bi yerlerde olmalısın performans olarak, çünkü millet aç yani

Yanlız bunlar safmıdır nedir :27: semihi söyleseler semih 1. Çıksaydı 2. Olan söyliyecekti gene birini çok saçma davranmadılar mı :KK48:

Bence konseyden Semih çıkmalıydı , böylece bir hafta boyunca "beniii yazamadınızzzz " larını dinlemezdik .

İbrahimde Kerimoğlu derdi .

1. Semih olursa Serkayı der , Gizeme güle güle derdik .

semih nasıl bu kadar sms e güveniyor hiç anlamıyorum gerçekten adamın neyi çekici geliyor destekleyenlere :(

Back