• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Tavri yanlis en basta yunus onan kac yas buyuk sonucta, yarin canim dokunulmazlik bu sefer gonulluler kaybedecek gibi geliyor bana
Etsinler bencede semihi tutsamda bu sefer onlar kaybetsin :Donlarin ki daha heyecanlı.

ya aslinda yunusu hic de begenmem ama bugun fazla uzerine gidildi sanki.. mehmet ayri kufretti dun, bugun atakan ayri kufretti.. yunusu da anlamiyorum daha ne kadar sakin kalicak?

üç beş gün demedim ki arkadaşlar bu nagihandan herşey beklenir, tuğba bunu bu kadar kolladığına pişman olcak diye

arkadaşlıklarını bozmadan düzgünce yılmazla tuğbanın adını yazabilirdi, illa düşman olmasına gerek yoktu, ama kankası tuğbaya, benim senle göbeğim bir kesilmedi deyip vurdu tekmeyi gitti

üç beş gün demedim ki arkadaşlar bu nagihandan herşey beklenir, tuğba bunu bu kadar kolladığına pişman olcak diye

arkadaşlıklarını bozmadan düzgünce yılmazla tuğbanın adını yazabilirdi, illa düşman olmasına gerek yoktu, ama kankası tuğbaya, benim senle göbeğim bir kesilmedi deyip vurdu tekmeyi gitti
Fragmanı izledin mi.gizem kerimoglun da kolye mi vardı.yoksa yanlış mı gördüm.

Back