Kendisi de şaşirdi bence kazandigina :))nihal kazandı ben şok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi de şaşirdi bence kazandigina :))nihal kazandı ben şok![]()
Efecanin her oyun kazandiginda bögürmesi ne itici bozoku hatirlatiyor bana
Yilmaz kibar bagiriyor ama digerlerinin arasinda anlasilmiyor bile sesi :) mehmetin ulumasi da fena hep onun sesini duyuyorum bendeaynen bağıranlardan ben de hoşlanmıyorum ne anlamı varda, gaza gelip yılmazda bağırıyor bazen![]()
Yilmaz kibar bagiriyor ama digerlerinin arasinda anlasilmiyor bile sesi :) mehmetin ulumasi da fena hep onun sesini duyuyorum bende![]()
haha pazarciligi iyi yapar valla o sesle :))pazarcı mehmet![]()
Semih 3 te 3 yaptı ☺performansi gayet iyi.gonulluler alacak galiba oyunu fikrim degisti
Semih son gunlerde cok basarili gercekten boyle devam eder umarimSemih 3 te 3 yaptı ☺performansi gayet iyi.
Aynen mehmet te sayı alamadı onada yuklensin.Atakanin mehmet hic sayi alamazken yunusa yuklenmesi sacma kendi arkadaslarini gormuyor galiba
Tavri yanlis en basta yunus onan kac yas buyuk sonucta, yarin canim dokunulmazlik bu sefer gonulluler kaybedecek gibi geliyor banaAynen mehmet te sayı alamadı onada yuklensin.
Dokunulmazlık yarın değil mi.
Gonulluler kazandiKim kazandı kızlar
Etsinler bencede semihi tutsamda bu sefer onlar kaybetsinTavri yanlis en basta yunus onan kac yas buyuk sonucta, yarin canim dokunulmazlik bu sefer gonulluler kaybedecek gibi geliyor bana
Fragmanı izledin mi.gizem kerimoglun da kolye mi vardı.yoksa yanlış mı gördüm.üç beş gün demedim ki arkadaşlar bu nagihandan herşey beklenir, tuğba bunu bu kadar kolladığına pişman olcak diye
arkadaşlıklarını bozmadan düzgünce yılmazla tuğbanın adını yazabilirdi, illa düşman olmasına gerek yoktu, ama kankası tuğbaya, benim senle göbeğim bir kesilmedi deyip vurdu tekmeyi gitti
Fragmanı izledin mi.gizem kerimoglun da kolye mi vardı.yoksa yanlış mı gördüm.