Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atakan da oylamaya girdi ama Yattara 1. oldu
Listede yok.girmedi diye biliyorum.22 MART 2016 ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI
1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya
7. Mehmet
nette buldum![]()
Listede yok.girmedi diye biliyorum.
Bence yunus gitmeliydi hele dünkü konuşmadan sonra oda saf değiştirecek belli oldu.Yattaranin birinci olmasina bende cok sevindim iclerinde en samimi olan o bence hem de cok tatli :) edanin gitmeside iyi oldu surekli taraf degistiriyodu zaten ne istedigini kendide bilmiyor bence ama oylamada sonuncu olmasina sasirdim gecen hafta dorduncuydu galiba birden dusmesi ilginc geldi.
Valla yunusu seviyordum sempatik geliyodu ama gozumden dustu onu yazan nagihanla tugba, o atakanlara tavir aldi ilginc :) ama atakanlarda farkinda yunusta gidici bence bu gidisle, oyunlarda da performansi dustu zaten iyice gitmesi mantikli olur.Bence yunus gitmeliydi hele dünkü konuşmadan sonra oda saf değiştirecek belli oldu.
nagehanı performans olarak beğeniyorum kişilik olarak beğenmiyorumcidden nagehanı beğeniyor musun ...
Semihi bende sevmem ama daha adaya elemanlar gelirken adama saldırdılar..serkay efecan tam bi dallama,zafer boş vücut nihalden bahsetmiyorum bile hukuğu kazandıran sisteme edem ben nasıl kazandıysa..bu kızın hak savunduğunu düşünemiyorum..yılmaz Morgül nagehan tuğba özay magalomanlar,mehmet gürültü kirliliği yunus saftirik adalının önde gideni..geriye pek bi adam kalmıyor ,bence adada idareten dik durabilen tek kişi semih ve kerimoğlu
Bugunku odul ailelerle ilgili galiba hepsi duygulaniyor tahminim unluler kazanacak bugun :)
Ben de pek sevmiyorum acikcasi ayri kalacaklarini bilerek geldiler sonucta birde hepsinin salya sumuk aglamasida samimi gelmiyor pek tamam duygulanirsinda bazilari abartiyor sanki :)ay aile ödüllerini hiç sevmiyorum ben ya, sanırsın başlarına silah dayamışlar gibi triplere giriyorlar
Ben de pek sevmiyorum acikcasi ayri kalacaklarini bilerek geldiler sonucta birde hepsinin salya sumuk aglamasida samimi gelmiyor pek tamam duygulanirsinda bazilari abartiyor sanki :)
Aynen yemek ve dokunulmazlik odulleri daha zevkliaynen valla ya direk zaplıyorum o sahnelerde
yok galiba soylemedi :/yemek yok mu arkadaşlar bugün