• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Yattaranin birinci olmasina bende cok sevindim iclerinde en samimi olan o bence hem de cok tatli :) edanin gitmeside iyi oldu surekli taraf degistiriyodu zaten ne istedigini kendide bilmiyor bence ama oylamada sonuncu olmasina sasirdim gecen hafta dorduncuydu galiba birden dusmesi ilginc geldi.

Yattaranin birinci olmasina bende cok sevindim iclerinde en samimi olan o bence hem de cok tatli :) edanin gitmeside iyi oldu surekli taraf degistiriyodu zaten ne istedigini kendide bilmiyor bence ama oylamada sonuncu olmasina sasirdim gecen hafta dorduncuydu galiba birden dusmesi ilginc geldi.
Bence yunus gitmeliydi hele dünkü konuşmadan sonra oda saf değiştirecek belli oldu.

Bence yunus gitmeliydi hele dünkü konuşmadan sonra oda saf değiştirecek belli oldu.
Valla yunusu seviyordum sempatik geliyodu ama gozumden dustu onu yazan nagihanla tugba, o atakanlara tavir aldi ilginc :) ama atakanlarda farkinda yunusta gidici bence bu gidisle, oyunlarda da performansi dustu zaten iyice gitmesi mantikli olur.

cidden nagehanı beğeniyor musun ...:KK57:
Semihi bende sevmem ama daha adaya elemanlar gelirken adama saldırdılar..serkay efecan tam bi dallama,zafer boş vücut nihalden bahsetmiyorum bile hukuğu kazandıran sisteme edem ben nasıl kazandıysa..bu kızın hak savunduğunu düşünemiyorum..yılmaz Morgül nagehan tuğba özay magalomanlar,mehmet gürültü kirliliği yunus saftirik adalının önde gideni..geriye pek bi adam kalmıyor ,bence adada idareten dik durabilen tek kişi semih ve kerimoğlu
nagehanı performans olarak beğeniyorum kişilik olarak beğenmiyorum
ordaki en gereksiz iki kişi benim için gizem kerimoğlu ve semih öztürk bu benim fikrim

Atakan , nagi ile anlaşmaya oturma..Ne kadar iyi niyetle gidersen git, karşı taraf bunu yanlış yorumluyor .
Yunus ne yapıyorsa yapsın hangi tarafta olursa olsun yav :KK62:

semih sürekli diğerlerinden konuşuyor, yense de yenilse de derdi diğerleri, huzursuz adam ya

Back