Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen gönüllüler den 2 kişi tutuyorum ama ünlüler alsın istedim o kadarGönüllüleri tuttuğum halde kaybetsinler istedim ortalığı karıştıran nihal giderdi belki![]()
EveeeetNihal çok mu iyi performans sergiledi.
Oyle tabi
Nihal atakanla bile tartisiyor
Ben nihali oyun esnasinda degil polemiklerde goruyorum hep
Simdi bunlar diyecek ki
Biz semih ve gizemsizde oyun aliyoruz peh
Utopyada ki semihle burdaki semih arasinda ne kadar fark dimiAynen ben semihten kesinlikle böyle performanslar beklemiyordum parkurda çok hızlı atakanıda yeniyor bazen bugün oynatmadılar bide konuşuyorlar![]()
Ütooyada yatıyodu kesinlikle bu performansı beklemiyodum adam resmen yarışmaya göre muammele yapıyoUtopyada ki semihle burdaki semih arasinda ne kadar fark dimi![]()
Belkide nihali karsilarina almak istemiyorlardir hahaBu nihale niye kimse kötü oynadın diyemiyo gizem kötü oynayınca aslan oluyolar bu iki yüzlülügu sevmem![]()
Tuncay sasirmis izliyordur ahahahÜtooyada yatıyodu kesinlikle bu performansı beklemiyodum adam resmen yarışmaya göre muammele yapıyo![]()
vay anasini kiz az once dedi ben bilerek kaybettim diye resmenn... semih de muhtemelen ayni kafada, isabet olmus oynatmamalari :)) vay anasini yaa :)
Dünden beri iboya kiziyorlar yemek için ibo bunları duysa ne yapacak acaba.Hepiniz tek tek gidiceksiniz hiç boşuna çenenizi yokmayın cicişler![]()