Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
boşuna çenenizi yormayın arkadaşlar bugun 1.belli merve.bu zaten bastan beri belliydi hasanı bile eleyebiliyorsa 1.olacak demektir.hoş oylama diye bişi yok hepsi hikaye şu noterden onaylı falan diyorda nerde kimin kaç oy aldığı? yüzdesi kaç? hiçbiri yazmıyor çünkü acun belirliyor oylamadanda telefoncular para kazanıyor bu iş bukaadar yalan survivorr

İzledim sonunda dünkü yüzleşmeyi.
Ah Turabi yaaa yiçemmm çok tatlısınnnn.
Duygu da aynı duygu işte saçma sapan konusup kendini rezil ediyor iktisat mezunu arkadas.

İzledim sonunda dünkü yüzleşmeyi.
Ah Turabi yaaa yiçemmm çok tatlısınnnn.
Duygu da aynı duygu işte saçma sapan konusup kendini rezil ediyor iktisat mezunu arkadas.
senin Turabi aşkın nerden geliyor kediş
tipini falan da mı seviyorsun hoşlanma gibi mi :KK70:
yoksa sadece destekleme mi??

Hümanistliğini üslubunu yediğim hasana bak turabiyi alkışlamamış bile. Protesto ediyor guya.

Merve ve Serenay birbirlerine yakin tarzda kisiler. Ikiside sporcu asiri motive kendilerini kaptiriyorlar. Merve biraz daha sert arkadaslik kurarken cok mesafeli hatta ihtiyacim yok dusuncesinde herkez ile normal gecinim ben performansima ve alacagim oya bakim seklinde davrandi hep. Serenay ise daha duygusal dost oldugu ve olmadıgı kısıler oldu. Ortak yonlerine karsi ikisi birbirleine rakip olugu icin arkadas olamadilar.
Serenay daha az oy almasinin sebebi Galatasaray futbolcu li olmasi olabilir FB ve BJK tarafindan oy kaybi yasadi.
Merve hem erkek hem bayanlardan destek goruyor. Her kesimden oy aliyor. Rakiplerine ters hareketi ve saygisizligi olmadigi icin sert ve asiri motive olmasi olumsuz etki fazla yaratmiyor izleyicide. Biraz asker, savasci ruha sahip, bu hem sporda hem show dunyasinda Türk izleyici icin begenilen özellikler. Tam bir disi Gladyatör.
Uzun zaman sonra bir kadin in önemli bir yarısmada birinci olması cok yakın. 15 yıldır ben hatırlamıyorum hic bir popular yarısma realıty show da gorulmedi.

Son düzenleme:
kızlar valla alemsiniz Turabi'yi seven kadar nefret eden de var, Merve de aynı şekilde.. bu iki insan sa sadece kendisi değil yakın arkadaşlarının destekçilerinden de oy alacak yani Merve şampiyon olursa neden bunu Acun yapmış olsun ki? bence şansları eşit
haa ben tek bir sms bile atmam o ayrı, zaten bugüne kadar Acun onları yeterince beslemiştir :)

Anıl gibi biri oyunculuk yapacakmış. Bugun günduz programında seyrettim. Yakışıklı Allah için. ama ne olur kendi sesini kullanmasın. ne türkçesi güzel ne de diksiyonu...hebebe hebebe konuşan bir tip :KK53:

Anıl gibi biri oyunculuk yapacakmış. Bugun günduz programında seyrettim. Yakışıklı Allah için. ama ne olur kendi sesini kullanmasın. ne türkçesi güzel ne de diksiyonu...hebebe hebebe konuşan bir tip :KK53:

Bir dizide oynamıştı adını hatırlayamadım şimdi atv de şafak sezerin dizisiydi. Başrol mü oynayacakmış bu defa

X