Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duygu hemen şutlandı fena kavga çıkatdı netten bak benceİzleyemedim yaaa cok merak ettim şimdi duygunun konusmasını.
Bugun turbişimin doğumgünü inşallah o kupa dogumgunu hediyen olur ama acun araya girmezse tabi.
Öncesini bilmiyorum hanım abla ilk defa bu kadar takip ettim.
Bana göre de Kızlardan 1 tek hak eden vardı o da finalde zaten :)
Ben seviniyorum diye sevin sende
e o zaman neden giderken sms ler begüm e dedi. begüm eEwet ben kazanamadim merve beni eledi o zaman merveyi destekliyorum dedi bilerek oyun kaybetmedi ama ona guvendi zaten oyunlari yapamadigi icin degil kural hatadindan kaybetti
baban seninle mi kavga ediyordu izlerken canm yoksa tv de yarışmacılarla mı anlamadımAğlayasım geldi ben ne izlicem şimdi babam kimle kavga etcek kime bağırıp çağırcak annem kime hadi hadi diycek
azcık daha uzasın
Havaalaninda merveye dedi amae o zaman neden giderken sms ler begüm e dedi. begüm e
Yarışmacılarlababan seninle mi kavga ediyordu izlerken canm yoksa tv de yarışmacılarla mı anlamadım
kimlere kızıyorduYarışmacılarla
Susturamıyoduk adamı konu komşu kapıya dayanır diye korkuyoduk
anlamadım ne zaman havaalanı?Havaalaninda merveye dedi ama
Doğukana iltifat ediyo: uyuşuk koşmaya bak allam yarebbim bu beni deli ediyo.kimlere kızıyordu
benm babam da merve aydın çıkınca kanal değiştiriyordu
merve aydın a saydırıyordu
canım boy kaç kilo kaçEllerini atınca ele direk göbüş gelince eminim fikirlerini değiştirirler
Hareketmi canım yaa ben kaplumbağaları örnek alıyorum
Şaka bi yana artık yemeğin yağına yağına bandırmıycam
iş ciddiye binince oy atmışlardır.5 hafta birinci olan hasanın oyu hilmiden nasıl az oluyor acaba ilginç neyse çok inanmıyorum oylara zaten
1.60 48 kiloyum amma 28i göbekte toplanmışcanım boy kaç kilo kaç
bir de yaş
benimde göbekten kilo alan bir yapım var. şu an 50yim ama 48 iken göbeğim dümdüz1.60 48 kiloyum amma 28i göbekte toplanmış
31 olcam