Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
sanki turabi 1. olacak gibi geliyor bana:KK48: ama merve 1. olsun ya buraya kadar geldi haketti bence:KK23: favorilerim elenince mecburu favorim merveyi desteklemekteyim:KK52:

Haha acun cok komik videolar hazirlamis yine ozellikle tanerin videosuna koptum yazik kendi bile anlamamis ne konustugunu :KK70: ama asil hasanin videosunu merak ediyorum ben az guldurmedi bizi yaptigi kural ihlalleriyle :KK70:

Merve buraya kadar geldide turabi gelmedimi kız ne demek istedin anlamadım :KK48:
ya ben turabi birinci olacak gibi geliyor aslında ama gönlüm merveden yana demek istedim mecburi olarak favorilerim gitti ya:KK70: zaten ben son ikiyi söylemiştim merve turabi istiyorum diye o oldu ya birinci olarak kimi desteklediğime karar vermeye çalışırken saçmalamış olabilirim:KK70:aslında turabi oyun performansı olarak kesinlikle hakediyor şimdi yarışma yapılsa 1. yarışmayla seçilse hafıza oyunu yada denge oyunu olmazsa turabi 1. olur oyunlarda çok iyi hepimiz biliyoruz hakkını yemeyelim:KK19: ama mervede karar kıldım benim favorim off çok karışık oldu :KK70::KK70:

Hakan ne kayinvalideci çıktı. Kayinvalidesi Bozoklara gitmis bebegi cok tatliymişmiş. Bozok a ben patatesin kayinvalidesiyim demiş tanışırken. Bozoklada arasını düzeltmiş. himmnm tipik Hakan davranislari

X