Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Bana da survivorı Merve kazancak gibi geliyor. Ne diyelim iyi olan kazansın. Merveye kızsakda bazen hak veriyorum. Kız bireysel spor yapıyor. Hırstan besleniyor. Bu da onun karekteri işte...

Bu kadar hirsli insanlar bana antipatik gelmistir hep , isinamadim bi turlu. Her dk fragman vtr ozel roportaj gozumuze sokulmasindan da sıkıldım cok. Son 1.5 aydir merve aydin izliyoruz zaten fazla geldi bunyeye :)

Ve turabi dokunulmaz , turabi merve aydın finali bizi bekliyor.

Tvde herhangi biseyde bi kere benim sempati duyduğum kisiler kazansa sasarim zaten :KK70: game of thronesda bile hep benim sevdigim karakterler ölüyo : D

turabiye araba şampiyonluk+all star şampiyonluğu ağır gelir en iyisi hilmicemin all star şampiyonu olması:KK51:

merve finale gider 5 hafta 1. gelen adamı eledi hilmicemide gecer bu kız olsun ya bir tane bayan olsun o koltuklarda hadi inşallah..begümden umudu kestim :KK51:

İlk finalist turabii :KK73: inşallah sms te hilmi kazanır iki arkadaş finalde beraber olurlar :KK36:

Merve basindan beri unluler takiminin en iyisiydi oyunlarda. Serenay ve Berna da ondan sonra en iyiler di iki takim icinde en iyi bayanlardi bu uclu. Haftadan haftaya tablolarda Merve %65 civari ile oynuyordu son 8 e kalana kadar.
Neyseki erkeklerde oy kullaniyorda, kadin yarismacilarin bir sansi oluyor Survivorda. Merve karakteri cok sert olsada performans olarak finali hakediyor.

Bugunku oyuna gelince gozden kacan bir sey var son oyun daha fazla oynandı buda Turabi ye yaradı.
Oyunlarin siralamasi kazanani belirlerdi Turabinin en iyi yaptigi tahtalari yerlestirme de birazda sansi yardim etti cok oyunu kiplayi 1 saniye farkla aldi.
Eger gözleri kapalı oynadıkları oyun son oyun olsa idi Merve orada hic kaybetmıyordu (5 de 5 yaptı) ve bugun ilk finalist Turabi degil Merve olacakdı.
Oylamada olmayan Serenay Hasan ve Turabi taraftarlarının oyları son fınalisti belirleyecek. Benim tahminin Hilmicem e yuklencekler smsde. Merve yanlız kaldı dıger herkez Hilmicem i istiyor. Ama hakeden acık ara Merve dir finali.

Son düzenleme:
X