Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
hasan çok akıllı ama bugun konusmasını dınledım bu elemede merve benı eledıyse ıkımız fınale kalsaydık yıne eleyecektı 2. olmakla 5. olmak arasında bır fark yok dedı bravo yanı helal olsun :KK9::KK9::KK9:
ama oylama çok eskiden yapıldı
final de yine rekor oy kullanabilirlerdi hasan için
ilk hafta turabi hilmicem falan birinci olunca 3. hafta hasan a rekor oy geldi demişti acun.

Bu kadar hirsli insanlar bana antipatik gelmistir hep , isinamadim bi turlu. Her dk fragman vtr ozel roportaj gozumuze sokulmasindan da sıkıldım cok. Son 1.5 aydir merve aydin izliyoruz zaten fazla geldi bunyeye :)

Ve turabi dokunulmaz , turabi merve aydın finali bizi bekliyor.

Tvde herhangi biseyde bi kere benim sempati duyduğum kisiler kazansa sasarim zaten :KK70: game of thronesda bile hep benim sevdigim karakterler ölüyo : D
sen kimi tutuyordun ki?

ama oylama çok eskiden yapıldı
final de yine rekor oy kullanabilirlerdi hasan için
ilk hafta turabi hilmicem falan birinci olunca 3. hafta hasan a rekor oy geldi demişti acun.
merveye de rekor oy gelebılır unlulerden tek kaldı ama begumu koruycam dıye kendıne ettı

Merve'nin kesin garantilemesini isterdim şahsen inşallah smste iyi bir sonuç alarak finale gider ben çünkü Merve'yi tutuyorum brinci olmasını istiyorum. Bana göre gerçekten hakediyor.

bilemem ama ikisi sms e kalsaydı bana hasan kazanırdı gibime geliyordu %60
Hasan zaten ona guvendi nasil olsa benim oyum fazladir diye dusundu. Dokunulmazlik oyunundan once begumle konusuyolardi begum dediki merveule sms kalirsam ben giderim ama sen merveyle kalirsan merve gider dedi hasan da ben de oyle olmasını bekliyorum gibi bisey soyledi begum beni kurtar derken hasani yakti yani

X