Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
haklısın begüm sırtını halka dayamadı hasan abisine dayadı, hilmiceme turabıye dayadı. hiç sms e çıktı mı ilk hafta hariç.

iki tarafa da oynaya oynaya geldi buralara.
Survivor olmak için sadece koşmak yetmez bunu bilmek için dahi olmaya gerek yok... Uyumluda olacaksın, beceriklide olacaksın eğer insanlarla arkadaşlık etmek onların sevgisini kazanmak oynaklıksa sana diyecek bir sözüm yok... Begüm merveyi bırak bugün hasanıda patır patır yenerek becerikli ve sabır küpü olduğunu kanıtladı bunlar zor edinilir...

Çıldırcam embesil begüm finale kaldı
tam bi asalak turabinin hasan nefreti sayesinde bugünlere geldi.
yahu kzın kazanması niye böyle zorunuza gidiyor ne demek embesil ????????? kişinin fikri neyse zikride odur. ohh aldı ya prensesler gibi onu kıskananlrı görünce daha cok seviyorum bu kızı

Burası atletizm yarışması değil Zaten olsada kazanamazdı rüZgarın kızı her zaman nevin yanıttır , pınar sakadır , aslı çakır alptekindir... İşin içinde olmak analiz yapmayı kolaylaştırıyor

aferin be begümümmm helal sana manken halinle olimpiyat birincilerne tas cıkartyosun ne sinsilk yaptın ne arkadas sattın ne de karakternden ödün verdi ve bunun mükafatnı bugün aldı survivor gercekten sadece hızlı koşmak degill onu küçümseyenler var hala kıbrısa gidicek olması cevap degil mi hala ? illa şampiyon yapcanız kızıı

Yok güç oyunu olmasın merve yapamaz, yok atışlı oyun olmasın merveyapamaz, yok hafıza olmasın, yok o olmasın bu olmasın...
He hep koşturup dursunlar merve kazansın diye...

Begümün çıkmasına çok sevindim, şimdi sıra hasanda

fikrini saygı cercevesnde söylersen kimse gocunmazz argo itici fikirlerni kendine sakla.. sen şu halle turabiyi desteklemlydn aslında tam sana göre yarısmacı

Valla ona söylüyorsun da senin şu dediğin ne alaka? Turabiyi destekliyorum ve burada saygısız yorumumu göremezsin.
Herkes bir lafına sözüne dikkat ederek konussa keşke. Neyse.

şu insanların olayları istedikleri gibi yorumlamalarına bayılıyorum ya.

begüm ün yaptığı iyi geçinmek değil. hem hasanlara karşı hem turabilere karşı iyi davranarak kimsenin kendisini yazmamasını sağlamak. begüm şu son birkaç oyunda hadi iyi diyelim genel olarak performansının düşüklüğü kesin. bunu göremeyen görmek istemiyordur. ekşi sözlükteki yorumları da okursanız çoğu kişinin böyle düşündüğünü görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…