- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Ya sen turabinin avukati misinnnn,ne zaman adama bi laf etsem hemen ordasin korkuyorum artik yazmayaHafıza oyununda 20de 20 yaptı kendisi hakkını yemeyelim pilissssss
fesatlık yapma harbi o hafızada neler var kimbilirAvcunun içine yazmıştır,kamera ona dönene kadar tekrar yapmıştır
kamera yaklaşınca gördüm kar tanesiymişfatma ananın eli sanırım
Ya sen turabinin avukati misinnnn,ne zaman adama bi laf etsem hemen ordasin korkuyorum artik yazmaya
Survivor olmak için sadece koşmak yetmez bunu bilmek için dahi olmaya gerek yok... Uyumluda olacaksın, beceriklide olacaksın eğer insanlarla arkadaşlık etmek onların sevgisini kazanmak oynaklıksa sana diyecek bir sözüm yok... Begüm merveyi bırak bugün hasanıda patır patır yenerek becerikli ve sabır küpü olduğunu kanıtladı bunlar zor edinilir...haklısın begüm sırtını halka dayamadı hasan abisine dayadı, hilmiceme turabıye dayadı. hiç sms e çıktı mı ilk hafta hariç.
iki tarafa da oynaya oynaya geldi buralara.
Çıldırcam embesil begüm finale kaldı
tam bi asalak turabinin hasan nefreti sayesinde bugünlere geldi.
hahahaaMerve ağlıyor çocukları ekrandan uzaklaştırın!!!
Sen neden gocundun herkes fikrini söylüyoyahu kzın kazanması niye böyle zorunuza gidiyor ne demek embesil ????????? kişinin fikri neyse zikride odur. ohh aldı ya prensesler gibi onu kıskananlrı görünce daha cok seviyorum bu kızı
fikrini saygı cercevesnde söylersen kimse gocunmazz argo itici fikirlerni kendine sakla.. sen şu halle turabiyi desteklemlydn aslında tam sana göre yarısmacıSen neden gocundun herkes fikrini söylüyo
KISA VE NET: SANANEEEEE
fikrini saygı cercevesnde söylersen kimse gocunmazz argo itici fikirlerni kendine sakla.. sen şu halle turabiyi desteklemlydn aslında tam sana göre yarısmacı
Survivor olmak için sadece koşmak yetmez bunu bilmek için dahi olmaya gerek yok... Uyumluda olacaksın, beceriklide olacaksın eğer insanlarla arkadaşlık etmek onların sevgisini kazanmak oynaklıksa sana diyecek bir sözüm yok... Begüm merveyi bırak bugün hasanıda patır patır yenerek becerikli ve sabır küpü olduğunu kanıtladı bunlar zor edinilir...