Ne olimpiyat birincisi kız ahahahaha olimpiyatı geç dünya şampiyonasına bile gidemedi olimpiyat kaldı ahahahaferin be begümümmm helal sana manken halinle olimpiyat birincilerne tas cıkartyosun ne sinsilk yaptın ne arkadas sattın ne de karakternden ödün verdi ve bunun mükafatnı bugün aldı survivor gercekten sadece hızlı koşmak degill onu küçümseyenler var hala kıbrısa gidicek olması cevap degil mi hala ? illa şampiyon yapcanız kızıı
hatta mankeni bile gecemiyorr :) hasan alır inşallah yaNe olimpiyat birincisi kız ahahahaha olimpiyatı geç dünya şampiyonasına bile gidemedi olimpiyat kaldı ahahah
Avrupada bi kaç başarısı var bide türkiyede o da sadece 800 m de yani uzun mesafe koşucusu hız koşucusu deil hızlı felan deil mankenle yarışınca hızlıymış gibim duruyo
turabiye asalak dedgi için onu tutmalısn dedim saygısızlktan degil yani yanlış anlamynValla ona söylüyorsun da senin şu dediğin ne alaka? Turabiyi destekliyorum ve burada saygısız yorumumu göremezsin.
Herkes bir lafına sözüne dikkat ederek konussa keşke. Neyse.
hız oyunuda yapmış olsa bu sefer merveye göre yapmış diyecez . hem hız vardı hem atış survivorcu dedgin azcık becerklide olucak . inşallah hasan elenmezzŞimdi açtım tv yi ama yorumlardan anladigim begùm dokunulmaz acun begümù dokunulmaz yapmak icin kesin ona gore oyun yapmistir, tahminimce hasan elenecek begüm hala orada dururken hasanin elenmesi cok sacma olacak :/
Begüm den zaten Zamanında bu yüzden nefret ediyodum hatta burda o gazla bayağı hakaret etmiştim 1 gün caza almıştım siteden ... Sonra özür diledi yanlış tanımışım felan derken turabide destek çıkınca begüme bende turabi fanı olarak aynı şekilde destek çıkıyorum ve finali hak ettiğine inanıyorumBegümün de zamanında Turabiye ettiği lafları unutmadık.
Valla canim ben simdiye kadar ki istatistiklere gore degerlendiriyorum hasan ve merve elenmeyi haketmiyor kesinlikle begum son haftalarda iyiydi sadecehız oyunuda yapmış olsa bu sefer merveye göre yapmış diyecez . hem hız vardı hem atış survivorcu dedgin azcık becerklide olucak . inşallah hasna elenmezz
ilk hafta elenicek duruma gelip son hafta finalde olması bence dahada basarılı bir şey .ilk bastan basarılı olanlarıda görüyoruz şimdi ne hallerde ... hilmi turabiye göre hareket etmek degil onlar takım oldu ona bakarsnz hasanda hilmiyle arası iyi oldu o zaman hasanda işine geleni yaptı demek mi oluyor ?Bu akşama kadar hep kazanamazsam elenirim diyen Begüm kendi performansının ve sms durumunun farkında ama kıskanıyorsunuz gibi basit bir açıklama getirenler Begüm kadar farkında değilBugüne kadar Hasan ve Sahra nın desteği ile bugüne gelmiştir.Kendisinin ve Hilmicem inde sık sık dile getirdiği gibi ilk hafta gidecekti.Hilmicem,Turabi ve Duygu husumeti olmasaydı..O gün de Duygu yu göndermek istedikleri için şans eseri adada kaldı..Sonra Hasan ve sahra ile devam etti,bir ara Sahra ve Hasanla ters düşüp (işine öyle geldi o hafta) Hilmi ve Turabiye yanaştı ne çabuk unutuyoruz biz insanoğlu...Ne çok kısknıyormuşum Begümü
evett ikiside etmiyor o koltukta ne merveyi ne hasanı ne de begümü görmek isterdim ama olmadı kim kalırsa sevinecgmValla canim ben simdiye kadar ki istatistiklere gore degerlendiriyorum hasan ve merve elenmeyi haketmiyor kesinlikle begum son haftalarda iyiydi sadece