Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Hasan elenmesin ya cok uzulucem Hasan elenirse kesinlikle hic sevmedigim Merve Aydini tutucam yaa.

Turabiyi bile daha cok severim diyordum ama i-ih. Gitme reyizzz

merve yeter ama kızım ya yeterince oy aldın zaten hep kurtardı aeni halk konseyde artık gitme vakti demekki..
seni tutuyodum ama çok aç gözlüsünn artık fikrim değişti hasan kazanır inşallah

Merveyi çekemeyen bi yığın hemcinsi ne yazık.... Başarı kıskanılır hacı

hasana günahh yaa o kazansın...
bide kızlarında dedikleri gibi ben yaparım ben ederim diyodun yapsaydın yine halk oylarına kaldın baydın be merve

Begüm kadınların gücünü merve den daha iyi gösteren en azından feminen ve sırtını halka dayamayıp alnının teriyle buralara kadar gelen başarılı bi yarışmacı kendisinden zamanında nefret eden ben bile artık bunu diyorsam bu kızı takdir hala etmeyenler kıskanıyor derim...
Hasan elenir gibi geliyo bana ve merveye oy atan hasancılar pişman ... Ne yazık...
#turabişampiyon

Son düzenleme:
tamamen begüme yönelik bir oyundu.

parkur performans oyunu olsa begüm ün şansı yoktu. begüm kazansın diye oluşturulmuş bir oyundu. sonuçta kimin hangi tarz oyunda daha iyi olduğu belli.

begüm survivor olmayı hiç haketmiyor. survivor topu deliğe sokma olmamalı. güç hız karakter duruş çok daha önemli.

hasanla merve bin kat daha çok hakediyordu çok yazık oldu.

onlardan biri elenip begümün finale kalması yazık çok yazık.

Begüm kadınların gücünü merve den daha iyi gösteren en azından feminen ve sırtını halka dayamayıp alnının teriyle buralara kadar geldi kendisinden zamanında nefret eden ben bile artık bunu diyorsam bu kızı takdir hala etmeyenler kıskanıyor derim...
Hasan elenir gibi geliyo bana ve merveye oy atan hasancılar pişman ... Ne yazık...
#turabişampiyon

haklısın begüm sırtını halka dayamadı hasan abisine dayadı, hilmiceme turabıye dayadı. hiç sms e çıktı mı ilk hafta hariç.

iki tarafa da oynaya oynaya geldi buralara.

X