Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar gitmesin ya begüm gitmesinn o gidicekse merveyle hasan finale çıksınlarr ikisinden biri şampiyon olsunn :KK75: çok mu şey istedim kii :KK45:

İnanamıyorum akıl fukarası turabi finali garantiledi bide hilmi asalağıda aldı bu gece oyunu offf offff 2 uyuz götürüyo yarışmayı:mad:

Bugünkü dokunulmazligi umarim merve alir ,hasanla begum kalirsa giden begüm olur zaten ama dokunulmazligi begumun aldigini yazmis bazilari, hasanla merve smse kalir bu durumda ikisi de çok güclü halk oyu olarakta begüm dururken onlardan birinin elenmesi haksizlik olur bence :/

begümün bu günlere kadar gelmesi bile şans bence....finali haketmiyor...umarım merve hasan turabi ve hilmi 4 lüsü gider....
gönlüm hasanın 1. olmasından yana o olmayacaksa da merve olsun.. pek sevmesemde kız 2 sezondur...kendini parçalıyor....
hilmi ve turabi zaten aldılar büyük ödülü...

begümün bu günlere kadar gelmesi bile şans bence....finali haketmiyor...umarım merve hasan turabi ve hilmi 4 lüsü gider....
gönlüm hasanın 1. olmasından yana o olmayacaksa da merve olsun.. pek sevmesemde kız 2 sezondur...kendini parçalıyor....
hilmi ve turabi zaten aldılar büyük ödülü...
öyle deme begüm hızlı olmayabılır ama en uyumlu yarısmacı bence artı denge de ve atıslarda begumun ustune yok merve çok hızlı hasan ıse cok sevıyorum ama cok fazla kural hatası yapıyor hemserım olmasına ragmen kızıyorum çok sacma hatalar yapıyor dıkkatı tamamen dagınık yanı hasan da merve de begum den çokk çokk mahretlı degıl ayrıca mervede cok ıtıcı bı hırs var

özetle bence begüm de finalı dıgerlerı kadar hakedıyor

öyle deme begüm hızlı olmayabılır ama en uyumlu yarısmacı bence artı denge de ve atıslarda begumun ustune yok merve çok hızlı hasan ıse cok sevıyorum ama cok fazla kural hatası yapıyor hemserım olmasına ragmen kızıyorum çok sacma hatalar yapıyor dıkkatı tamamen dagınık yanı hasan da merve de begum den çokk çokk mahretlı degıl ayrıca mervede cok ıtıcı bı hırs var

begüm son haftalarda yükseldi ama kendi dönemindede böyle olmuş sona kalmıştı...hiç ısınamıyorum o kıza valla...kazandığı oyunları sakinliğine borçlu...hasan konusunda haklısın.....bu arada sağlığın nasıl bebişin sen nasılsınız...:KK60:

begüm son haftalarda yükseldi ama kendi dönemindede böyle olmuş sona kalmıştı...hiç ısınamıyorum o kıza valla...kazandığı oyunları sakinliğine borçlu...hasan konusunda haklısın.....bu arada sağlığın nasıl bebişin sen nasılsınız...:KK60:
iyiyizz teyzesı bı sıkıntımız yok sukur begum ya demekkı kendını gosteremıyo bıde begum gazla çalışıo dıkkat ettıysen bı oyun kaybettıgı zaman kımse ona kızmıo hep gaz verıyolar begume az yapamadın de hemen moralı dusuyo bısey yapamıo oından sora ama terbıye olarak ınsanlık olarak begenıyorum onu oncelerı bende ne becerıksız yaa elensın dıodum

hasan elenmiş mii ? o_O ay demek o fotograf dogruymuş sosyal emdyada vardı kıbrsta begüm hilmicem ve turabi yolda yürüyolardı merveyle hasanı görememştm

hasan elenmiş mii ? o_O ay demek o fotograf dogruymuş sosyal emdyada vardı kıbrsta begüm hilmicem ve turabi yolda yürüyolardı merveyle hasanı görememştm
o zaman elenmıstır yaa begumun bardağı yayınlanmıstı dogukan elenmıstı bu da dogrudur belkı sevıom onu yaa elenmesın

aynen begüm hem zeki becerkli mervenin yaptıgı tek şey hızlı olmak oda meslegi bi zahmet olsun zaten :) aslında ikiside hak ediyor bakalım...

aynen begüm hem zeki becerkli mervenin yaptıgı tek şey hızlı olmak oda meslegi bi zahmet olsun zaten :) aslında ikiside hak ediyor bakalım...
ya hepsı hakedıyor da ıste turabı dokunulmazlıgı olmayaydı o elensın derdım ama garantılemıs kıbrısı

X