yok aç değillerdir. yine erzak verilir tabi onlarda kendi içlerinde yarışır
şayet tekse giden kişi az bi erzak verilir.
acun veriyoruz zaten hiç yemiyorlar diye bir şey yok diyordu genel survivordan bahsediyorum bu sefer
ben ünlüleri tutuyorum her zamanki gibi hep onları tutuyorum daaynen öyle kızlar erkekler durumu var
sen kimi tutuyordun.
sanırım 2 kişi adada yarışır 1i gider 1i kalır. sonra yine aynı en çok dayanan finale kalır.bu survivor böyle bitmez düşünsene ordan elen oraya sonra hepsi başaka adada toplanacak orada yarışcaklar bu denklem çözümsüz
ayyy canım bu sefer ayrı düştük bak ben ünlülerden kimseyi tutmuyorumHaha aynen:)) Ben Pascal ve Doğukan ı tutuyorum.Hasan ı da seviyorum amasenn?
Ya gönüllüler hep yemek kazandı.Oltayı onlar da alacak zaten.Yani erken olta almaları bir şey değiştirmedi balık tutamıyorlar zaten.
neden hep ünlüleri tuttun.ben ünlüleri tutuyorum her zamanki gibi hep onları tutuyorum dagönüllülerden sevdiğim birkaç kişi var onalrıda bu konseylerde destekliyorum gönlüm ünlülerde anıl favorim kızlarda berna şimdilikm ilerde ne olur bilmem sen
ayyy canım bu sefer ayrı düştük bak ben ünlülerden kimseyi tutmuyorum
çok antipatiğim onlara karşı.
ben gönüllülerden yanayım ama şu an belli bir kişi yok aklımda
olsun ben iyi olan kazansın modundayımayyy canım bu sefer ayrı düştük bak ben ünlülerden kimseyi tutmuyorum
çok antipatiğim onlara karşı.
ben gönüllülerden yanayım ama şu an belli bir kişi yok aklımda
ünlülerde kimi sevmiyorsun?tühhben de gönülllerin çoğunu sevmedim.Ünlülerde de var aslında
turabi hariç diğerlerini bende seviyorumneden hep ünlüleri tuttun.
ben çok merak ederim ünlüler niye tutulur ihtiyaçları yokki
ama anıl ve berna da öz ünlü değil şimdi eski gönüllülerden
ben gönüllüler ama kim bilmiyorum turabi hilmi özlem seda bunları seviyorum.
sahra değil tabi
o hareketler itici olabilir ama kişisine göre.olsun ben iyi olan kazansın modundayımgerçi duygu olduğu sürece gönüllüleri hiç tutmazdım şimdi daha sevimliler benim için sahrada giderse kimi tutacağımı şaşırabilirim turabinin yarışarda yaptığı hareketlere gıcığım bana itici geliyor yoksa ona karşı pek bir tutumum yok ama öyle davranınca sinir oluyorum birde onun için tutmuyorum onları
hımm yani hep sempati duydukların ünlülerde denk geldiği için tuttun yani.turabi hariç diğerlerini bende seviyorumya pascal anıl ve berna olması yetiyor bana şu an ünlüleri tutmam için
ben onları görmezden geliyorum geçen sezon merveyi severdim çok iyi yarışıyor diye şimdi ikiside bir artist olmuş yao hareketler itici olabilir ama kişisine göre.
mesela merve aydın ın hırslı tutumuna sinir oluyorum ona karşılık o hareketler çok iyi oluyo.
bi de geçen sezon serenay ın sevinmesine sinir oluyordum o yüzden o hareketler hoş
hiç ihtiyaç olarak bakmıyorum olaya adamları zaten acun bundan sonra boş bırakmıyor elensin elenmesin mesela murat kazanamamıştı hlmicemin murat bu arada almedayla program yapıyordu tv8 de yani ihtiyacı olmasına gerek yok acun tuttuğunu ilerde ünlü yapıyor zatenhımm yani hep sempati duydukların ünlülerde denk geldiği için tuttun yani.
bende hep gönüllü tutarım yazık ihtiyacı vardır adamın diye
evet aynen.ben onları görmezden geliyorum geçen sezon merveyi severdim çok iyi yarışıyor diye şimdi ikiside bir artist olmuş yabakalım kim elenir kim kalır benim favoriler sürekli değişirde ama anıl ve berna gitemsin çok isterim birde hilmicem seda özlem gönüllülerden sevdim onalrı yarışlarda olmasada kızlar çok komikler
evet ama turabi mesela bi programda yer alamaz diksiyonu iyi değil.hiç ihtiyaç olarak bakmıyorum olaya adamları zaten acun bundan sonra boş bırakmıyor elensin elenmesin mesela murat kazanamamıştı hlmicemin murat bu arada almedayla program yapıyordu tv8 de yani ihtiyacı olmasına gerek yok acun tuttuğunu ilerde ünlü yapıyor zaten
ünlülerde kimi sevmiyorsun?
bu arada sen ütopya da semih i şu an sevmiyorsunda eskiden semih çiydin dimi
geçen seni andım ya topikte eski semih çi olaraktan yanlış olmasın
yok semih i sevmiyorsun ama eskiden semih çi miydin ya da sempatin mi vardı?Semih ten soğudum artık canımAltar ve Kurre bile soğudu bence
Topik e yorum yapmıyorum bu aralar izleyemedim ama dün izledim o neydi ya öyle Türkan delirdi bardak attı yere.Bardak nasıl zıpladı
Ünlülerden Fulya Merve Aydın ı hiç sevemedim.Diğer Merve yi de pek sevmiyorum. Onun dışında Serenay a nötr ümDiğerlerini seviyorum şimdilik.
yok semih i sevmiyorsun ama eskiden semih çi miydin ya da sempatin mi vardı?