Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Merve beni ele verdi gizli gizli takılıyordum forumda:KK70::KK70::KK70:

sanırım survivor topiğinde yorum yapmadan yorumları okuyan asıl gizli takılan bendim:KK70:
bu durumda sen mi yakalandın ben mi netleşmiş değil :))
bende seni gördüğümü kimseye sölimicimmmm :cool:
malum ikimizinde artık bi sırrı var :KK39:
bu arada evet merve şampiyon olmalı :KK9:

sanırım survivor topiğinde yorum yapmadan yorumları okuyan asıl gizli takılan bendim:KK70:
bu durumda sen mi yakalandın ben mi netleşmiş değil :))
bende seni gördüğümü kimseye sölimicimmmm :cool:
malum ikimizinde artık bi sırrı var :KK39:
ama ben survivor topiğinde gizli takılmıyordum forumda dolanıyordum işlerim oluyor malum..
Merve aşkımdan ötürü de bir yorum yazmadan edemedim..
Merve finale kalsın bi sürü oy kullancam hazırlandım:KK70::KK70::KK70:
Yeter artık erkeklerin kazanmasından kimin daha fazla adam olduğunun değerlendirilmesinden sıkıldım..
Turabinin röportajlarında eline aldığı T logolu ,yolunmuş kuş tüyü ile süslü o bastonunu elime alıp adadan tüm erkekleri kovalamak yeterin uleeennnn artık bir kadın şampiyon olacak demek istiyorum:KK70:(merve oflaz sayılmaz o kimmiş beee merve aydın yanında:63:)
Allahım sonunda şerbetli bir tatlı yedi Merve:KK75::KK71::rolleyes::KK48:

ama ben survivor topiğinde gizli takılmıyordum forumda dolanıyordum işlerim oluyor malum..
Merve aşkımdan ötürü de bir yorum yazmadan edemedim..
Merve finale kalsın bi sürü oy kullancam hazırlandım:KK70::KK70::KK70:
Yeter artık erkeklerin kazanmasından kimin daha fazla adam olduğunun değerlendirilmesinden sıkıldım..
Turabinin röportajlarında eline aldığı T logolu ,yolunmuş kuş tüyü ile süslü o bastonunu elime alıp adadan tüm erkekleri kovalamak yeterin uleeennnn artık bir kadın şampiyon olacak demek istiyorum:KK70:(merve oflaz sayılmaz o kimmiş beee merve aydın yanında:63:)
Allahım sonunda şerbetli bir tatlı yedi Merve:KK75::KK71::rolleyes::KK48:
:KK70::KK70::KK70:aman yarabbim gözümde canlandırdımda :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
haklısın canım sen hem gebe hem editr hemde yogun bi hatunsun
bizimde canımızsın :KK19:
merve tatlı yedide sen o kısma bakmasaydın keşke :KK15:

:KK70::KK70::KK70:aman yarabbim gözümde canlandırdımda :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
haklısın canım sen hem gebe hem editr hemde yogun bi hatunsun
bizimde canımızsın :KK19:
merve tatlı yedide sen o kısma bakmasaydın keşke :KK15:
Sensin benim canım..
Tatlı yiyemiyorum hatta o sahneye bakamadım önceden her ödül oyununda canım çekerdi gebe kaldım bulantılar başladı ödül oyunlarının yeme kısımlarını izleyemedim...
Yarın akşamın fragmanını gördünmü oyunu kazanan direk finale gidiyor..
Merve kazancak inşallah:KK200:

Sensin benim canım..
Tatlı yiyemiyorum hatta o sahneye bakamadım önceden her ödül oyununda canım çekerdi gebe kaldım bulantılar başladı ödül oyunlarının yeme kısımlarını izleyemedim...
Yarın akşamın fragmanını gördünmü oyunu kazanan direk finale gidiyor..
Merve kazancak inşallah:KK200:

:KK200::KK19:
oyhh geçicek hepsi inşallah az kaldıııı :anneadayı::nazar:
yrnki fragmanı göremedim o_O ama merve kesin finalde bence :KK28::KK9:
bu arada çıkıyorum forumdan ii geceler sana da ve herkese :KK54:

sen gülüşleri boşver de begüm basıyor yineee :KK55: baska kız kalmadı kii havalara giriyosada girsin manken olarak olimpiyat birincisi kızdan üst üste oyun alıyor hemde survivor gibi bir yarışmada :)
Kim kazandı oyunu:KK70::KK70:
Canım benim bazı oyunlarda begüm şanslı olduğu için alıyor,atmalı oyunlarda yani sadece:KK48:

Merve elenmezse zaten ben de hazırlıyorum sms leri.Merve severler seviyorum demekle olmuyor,1-2 sms atıverin.:KK48:

Merve aydın gitsin artık ya babam merve aydın çıkınca sinirleniyo kanal değiştirmek istiyo
hele ağlayınca falan
bi huzurla izleyemiyorum
aksi gibi de sürekli merve yi konuşturuyolar.
:KK70:
kimse de kalmadı bakalım merve kime dedikodu yapacak. dolduruşa getireceği adam da kalmadı :KK70:

Ben onu böyle kabul ettim saftirik saftirik işler yapıyor işte :KK53: Kağıdı muhurlemekte nerden aklına gelirse:KK48:
kız bi kere turabi eleme gecesi hasan ı yazarken ip falan bağlamıştı. hasan da Karadenizliyim diye mi yaptı o ipi bilmiyorum demişti röportajında. hani sallama çay gibi mi yaptı acaba demişti hasan.
ben izlememiştim o konseyi neden öyle yapmıştı turabi ?

kız bi kere turabi eleme gecesi hasan ı yazarken ip falan bağlamıştı. hasan da Karadenizliyim diye mi yaptı o ipi bilmiyorum demişti röportajında. hani sallama çay gibi mi yaptı acaba demişti hasan.
ben izlememiştim o konseyi neden öyle yapmıştı turabi ?

Evet yaptıktan sonrada şey dedi. Şimdi caylar olmuş sallama, insanlar olmuş dal.... :KK53:

X