- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
burcumu çok seviyorum... çakaa bende yay
Bizim mertte başak çok titiz ve takıntılı daha şimdidenekim 7 de 2yaş olacak allah nasp ederse....
valla oğlumdan çok memnunum...sevecen sevgisini ufacık yaşına rağmen her fırsatta gösteren,eğlenceli bi kişiliği var....
kızım eylülde 10 olacak başak oğlumun tam aksine takıntılı soğuk asla duygularıyla hareket etmez...onun duygularını yanlızca bebeklere ve hayvanlara yaklaşımında görürüz...onun için duygular hiçbirşeydir,mantık herşey...
new york ödülü ne zamanNewYork Ödülü'nü Gönüllüler kazanıyor ve sıradaki elenen isim "Doğukan" olabilir.
hakan bugün bilerek oyun kaybedebilir. kendi gitmesin doğu gitsin diyeBence dogu yanlis strateji yapti. Simdi Hakan bilerek kaybederse Doguyla sms e cikar Dogu elenir. Ama Merve aday ciksaydi hem kaybetmeyebilirlerdi hem de kaybetseler bile Mervenin karsisina Hakani cikarip gule gule Hakan yapabilirdi. Yazik oldu Doguya
Hakanin sinirlendigine bakmayin Dogu onu yazinca zil takip oynamistir içinden. Cok tan binbir cesit planini kurmustur Hakan. Yazik Dogu onun gibi cakal değil ki iste
valla mı?Bizim mertte başak çok titiz ve takıntılı daha şimdiden
Bilmiyorum ki; ama twitterdan fotoğraflarını gördüm.new york ödülü ne zaman
Aynen boyle olacağını düşünüyorum. Serenay elenecegi zaman da Hskan bunu düşünmüştü ama "cok sevdigi" serenayi elendi. Kikini kipirdatmadi. Cunku Serenayin elenmesi Kibrisa giderse isine gelecektihakan bugün bilerek oyun kaybedebilir. kendi gitmesin doğu gitsin diye
aksi takdirde karşıdan begüm ü koymadıkları için oylamaya hasan ve hilmi ile yine oylanır.
ne düşünüyorsun canım =)
Yok eleme yarinBugün eleme olacak miydi kızlar?