Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Bence dogu yanlis strateji yapti. Simdi Hakan bilerek kaybederse Doguyla sms e cikar Dogu elenir. Ama Merve aday ciksaydi hem kaybetmeyebilirlerdi hem de kaybetseler bile Mervenin karsisina Hakani cikarip gule gule Hakan yapabilirdi. Yazik oldu Doguya

Hakanin sinirlendigine bakmayin Dogu onu yazinca zil takip oynamistir içinden. Cok tan binbir cesit planini kurmustur Hakan. Yazik Dogu onun gibi cakal değil ki iste

Dün izleyemedim dokunulmazlığı ünlüler kaybetmiş hakan yazılmış sanırım, şaşırmadım doğuyla mervenin hakanı yazacağını tahmin ediyordum zaten ama hakan çok kurnaz bugünkü oyunu bilerek verir yine kaybeder ünlüler, doğukan gider büyük ihtimal ama keşke hakan gitse onun samimi olmadığı başından beri görüyorum zaten serenay gittikten sonra daha da belli etti kendini kıbrısa gitmek için herşeyi yapar bu adam sürekli kafasında planlıyor herşeyi yazık olan doğukana olacak :/

Bizim mertte başak çok titiz ve takıntılı daha şimdiden

hakan bugün bilerek oyun kaybedebilir. kendi gitmesin doğu gitsin diye
aksi takdirde karşıdan begüm ü koymadıkları için oylamaya hasan ve hilmi ile yine oylanır.
ne düşünüyorsun canım =)

Hakan çok fazla düşünerek sinsi bir şekilde hareket ettiği için kesin kendisinin elenmemesi için de bir plan yapmıştır valla öyle böyle derken planları ve Hakan Kıbrıs'a doğru gidecekler.

hakan bugün bilerek oyun kaybedebilir. kendi gitmesin doğu gitsin diye
aksi takdirde karşıdan begüm ü koymadıkları için oylamaya hasan ve hilmi ile yine oylanır.
ne düşünüyorsun canım =)
Aynen boyle olacağını düşünüyorum. Serenay elenecegi zaman da Hskan bunu düşünmüştü ama "cok sevdigi" serenayi elendi. Kikini kipirdatmadi. Cunku Serenayin elenmesi Kibrisa giderse isine gelecekti

hakanın oynamamasının sebebi yarında oynamayacak onun hazırlıgı bu, oynamamkta haklı bende doğukanla çıksın smsy istiyorum kozlarını paylaşsınlar merve de bakalım ne yapacak göreceğim ya hakanla bir olacak ya da elenicek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…