- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
twitterda gördüm canım begüm elenenleri bir bir not ediyormuş en altada doğukan yazmışgerçek mi bu datlum....hemde begüm ün elinde....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
twitterda gördüm canım begüm elenenleri bir bir not ediyormuş en altada doğukan yazmışgerçek mi bu datlum....hemde begüm ün elinde....
Bence dokunulmazlık oyununu hakan bilerek kaybedebilir sırf doğukanla sms çıkıp elemek içinen iyi savunma saldiridir taktigini uyguluyor hakan suanda. yine doguya giydiriyor.
sağol canım durumun vahimliği ortada yani....
allahtan neşeli mi neşeli doğal mı doğal bi minik terazim var onunla ben dengeliyoruz durumları...bu arada ben de yay memnun oldum
allahtan neşeli mi neşeli doğal mı doğal bi minik terazim var onunla ben dengeliyoruz durumları...bu arada ben de yay memnun oldum
aa bende yaysağol canım durumun vahimliği ortada yani....
Hakan 2. Dokunulmazlıgı kaybeder..dogu ile smse cıkar ve dogu gider..
Hakanı yazmamalıydı dogu..hata etti..2.dokunulmazlıgı kaybetmeleri halinde yazmalıydı..o zaman merve ve hakan cıkardı hakan giderdi..
Hakanın oyun satacagını dusunmeden hareket etti..hata etti dogu..
Artık oylama yok kıbrısa kadar canım ama hakandan azdır doğunun oyları tabidogu yanlış yaptı serenayın oyları hep hakana gıdecek hakan da bunun alt yapısını yaptı zaten serenayın ıntıkamını alacagım dıye onun fanlarını bı kendıne topladı dokunulmazlıgı da kaybeder dogukanla oylamaya cıkar dogu elenır olay bu ama hakan da kazanamaz kazanmamalı tılkı
hımm dımı oylama yok kıbrısta olacak ama yıne de hakandan azdır oyu kım oy verıyosa artık merveyı de hıc sevmıyorum ama dost kazıgı dost kazıgı nedır yaa gelen kazık atıyo gıden kazık atıyo bundan nemalanıyorlar o kadar ıtıcı kı hakanArtık oylama yok kıbrısa kadar canım ama hakandan azdır doğunun oyları tabi
Ben artık hakan için yorum bile yapmıyorum böyle iki yüzlü görmedim midemi bulandırıyor stratejilerinden artık inş. Defolur giderde kurtuluruzhımm dımı oylama yok kıbrısta olacak ama yıne de hakandan azdır oyu kım oy verıyosa artık merveyı de hıc sevmıyorum ama dost kazıgı dost kazıgı nedır yaa gelen kazık atıyo gıden kazık atıyo bundan nemalanıyorlar o kadar ıtıcı kı hakan
Ben hala karisiyla bulustugu tiyatrodayimBen artık hakan için yorum bile yapmıyorum böyle iki yüzlü görmedim midemi bulandırıyor stratejilerinden artık inş. Defolur giderde kurtuluruz
Hemde ne tiyatro gizemde onun gibi ağlaması bile bi değişiktiBen hala karisiyla bulustugu tiyatrodayim
Bu kadar Mi.......... Olunur yawwwwww
Ama kendisi bilerek sefilleri oynuyor farketmiyomusunuz mesela bi çamur oyunu vardı yüzünü bile yıkamıyordu kirpikleri bile çamur olmuştu duruyordu öyle herşeyi kullanıyor adamALLAHIN gücüne gitmesin ama hakanin görüntüsü midemi kaldiriyor
O sakallar, kol alti killar, bagimsizligini ilan etmis saclar
hepsi ayni sartlarda yasiyor ama hic biri bu kadar bakimsiz degil
inşallah yhaaa onu ızlemek ıstemıyorum artık ınan oyunlarda ben burdan tahrık oluyorumBen artık hakan için yorum bile yapmıyorum böyle iki yüzlü görmedim midemi bulandırıyor stratejilerinden artık inş. Defolur giderde kurtuluruz
o kim be kendini de yazsın bence...gıcıktwitterda gördüm canım begüm elenenleri bir bir not ediyormuş en altada doğukan yazmış
burçların kardeşliğieneee benim oglumda terazi..
Yay anlaştıgım burclardan. ondan elektrik tuttu bizim hehee
ekim 7 de 2yaş olacak allah nasp ederse....senin terazi ufak mı? teraziler acayip duygusal oluyor. duygusal zekası yüksek.