Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya ben de danayı dörde bölüp pişirmişler dedim.koca bir danayı bitirdi bunlar
aynısının tıpkısı çocuğum yok diye yakınıyordu meğer varmışta haberimiz yokmuşay hakan ahahaha koptum ya Eki Görüntüle 1561761
normalde 7 kişi birleşip danaya girer bunlar 4 kişi birleşip danaya bir girişti silip süpürdüler vallahAynen ya ben de danayı dörde bölüp pişirmişler dedim.
ay hakan ahahaha koptum ya Eki Görüntüle 1561761
evet serenay önemli değildi onun için ama kıbrıs ta ne gibi bir eksisi olurdu ki hakan aAynen boyle olacağını düşünüyorum. Serenay elenecegi zaman da Hskan bunu düşünmüştü ama "cok sevdigi" serenayi elendi. Kikini kipirdatmadi. Cunku Serenayin elenmesi Kibrisa giderse isine gelecekti
aa paylaşır mısın canm benm twetterım yokBilmiyorum ki; ama twitterdan fotoğraflarını gördüm.
Simdi Serenayin intikamini alcam edebiyati yapip serenay fanlarin oy alacak. Ikisi gitse hic sansi yoktu. Simdi kendince sansini arttirdievet serenay önemli değildi onun için ama kıbrıs ta ne gibi bir eksisi olurdu ki hakan a
Sadece favorileri degil kollari da cok killi ama sari tüyleribegümün favorileri var
aa paylaşır mısın canm benm twetterım yok
kim gitmiş ödüle
Paylaşmıştım canım, linkten bakabilirsin.aa paylaşır mısın canm benm twetterım yok
kim gitmiş ödüle
Aaaa, kesin mi kiHASAN YALNIZOĞLU @SurvivorAlHasan 13 dk.13 dakika önce
KIBRISA GİTMEYİ GARANTİ EDEN YARIŞMACILAR ; TURABİ
MERVE
HASAN
HİLMİCEM
BU SABAH SAAT 01:30 KIBRISA AYAK BASTILAR #SurvivorAllStar
NET
ben görmemiştim canm geçmişide okuyamıyorum teşekkürlerPaylaşmıştım canım, linkten bakabilirsin.
http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/survivor-2015-tv8.789589/page-1714#post-41451714