- 28 Mart 2013
- 12.811
- 17.272
İstiyor ki benim dediğim olsun ..
Sevilecek gibi değil
Sevilecek gibi değil
duygu yu yine sevmediler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duygu yu yine sevmediler :)
evet de bi açıdan da orada şamar oğlanı birini arıyorlar yenilginin acısını duygudan çıkarıcaklar kızın bi şuçu yok kendi beceriksizliklerini duygunun üstüne atıyorlar ama duygunun ne kadar üstüne giderlerse o kadar zıvanadan çıkar kız kabul edemiyo dikleniyor.İstiyor ki benim dediğim olsun ..
Sevilecek gibi değil
ondan değil güçsüzleri tek tek eliyorlar sağlam kadro kalıyor bu sefer de hep kazıyorlar çünkü diğer taraftan rakip olarak güçsüzleri seçiyorlar , ben bu yarışmanın kurdu oldum artık biliyorum olayı :)Gönüllülerin kaderi bu ilk başta üst üste oyun kaybediyor sonra papatya gibi aciliyorlar
duygu taktik göstermiş sanırım oyuna müdahale etme diye giriştiler kızın suçu yok aslında sırf yenilginin acısını çıkarıcak şamar oğlanı arıyorlardı oda duygu oldu adı çıktı ya bir kere :)Herkes salak bi hasan akıllı..
Taner kaplumbagası duyguya neden salfırdı ki kacırdım o kısmı?
duygu taktik göstermiş sanırım oyuna müdahale etme diye giriştiler kızın suçu yok aslında sırf yenilginin acısını çıkarıcak şamar oğlanı arıyorlardı oda duygu oldu adı çıktı ya bir kere :)
Hakkaten Taner'in orada işi ne? Adam 8-9 sene önce şampiyon olmuş. Nerden baksan 10 yıl.bir insanın şimdiki hâliyle 10 yıl sonraki hali bir olur mu ?? Gerçi Nadia bu tezi çürütüyor.Herkes salak bi hasan akıllı..
Taner kaplumbagası duyguya neden salfırdı ki kacırdım o kısmı?
taner gidici ya hele şu tavırlarından sonra hakan o kadar da güçlü değil ya bence bı eksileri olmazO da az hırlı degil..kendi kendini samaroglanı ediyor..
Taner once nereye geldiginin bi farkına varsın da sonra saldırsın..
Hey allam hakanı yolladılar bile bile lades ya..
duyguyla seda birbirine diş bilemiş bile yazık ya takım olmak yerine ego yarıştırıyorlar.