Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Gönüllülerin kaderi bu ilk başta üst üste oyun kaybediyor sonra papatya gibi aciliyorlar :KK66:

İstiyor ki benim dediğim olsun ..
Sevilecek gibi değil
evet de bi açıdan da orada şamar oğlanı birini arıyorlar yenilginin acısını duygudan çıkarıcaklar kızın bi şuçu yok kendi beceriksizliklerini duygunun üstüne atıyorlar ama duygunun ne kadar üstüne giderlerse o kadar zıvanadan çıkar kız kabul edemiyo dikleniyor.

Amannn alt tarafi iki uc kurali var oyunun onu da aklinda tutamiyorsan ne diyim sana Hasan. Hayir kac tane oyun oynandi hic mi bakmadin.:KK12:

Gönüllülerin kaderi bu ilk başta üst üste oyun kaybediyor sonra papatya gibi aciliyorlar :KK66:
ondan değil güçsüzleri tek tek eliyorlar sağlam kadro kalıyor bu sefer de hep kazıyorlar çünkü diğer taraftan rakip olarak güçsüzleri seçiyorlar , ben bu yarışmanın kurdu oldum artık biliyorum olayı :)

Herkes salak bi hasan akıllı..

Taner kaplumbagası duyguya neden salfırdı ki kacırdım o kısmı?

duygu taktik göstermiş sanırım oyuna müdahale etme diye giriştiler kızın suçu yok aslında sırf yenilginin acısını çıkarıcak şamar oğlanı arıyorlardı oda duygu oldu adı çıktı ya bir kere :)

duygu taktik göstermiş sanırım oyuna müdahale etme diye giriştiler kızın suçu yok aslında sırf yenilginin acısını çıkarıcak şamar oğlanı arıyorlardı oda duygu oldu adı çıktı ya bir kere :)

O da az hırlı degil..kendi kendini samaroglanı ediyor..

Taner once nereye geldiginin bi farkına varsın da sonra saldırsın..

Hey allam hakanı yolladılar bile bile lades ya..

Hakkaten Taner'in orada işi ne? Adam 8-9 sene önce şampiyon olmuş. Nerden baksan 10 yıl.bir insanın şimdiki hâliyle 10 yıl sonraki hali bir olur mu ?? Gerçi Nadia bu tezi çürütüyor. :KK53:

O da az hırlı degil..kendi kendini samaroglanı ediyor..

Taner once nereye geldiginin bi farkına varsın da sonra saldırsın..

Hey allam hakanı yolladılar bile bile lades ya..
taner gidici ya hele şu tavırlarından sonra hakan o kadar da güçlü değil ya bence bı eksileri olmaz

Dokunulmazlik unlulerde yeaappaa

Dogukanim mancom bu adam yardircak
Adaya yapacagi masa vs merakla bekliyorum
Her adaya lazim :)
Eglenceli adamlar ya
Hilmicem de unlulerde olsaydi tadindan yenmezdi
Adam cok iyi
Bozok tirt
Hasan da hic iyi degil ya bozmus kendini
Duygu o takimi boler yakindir

duyguyla seda birbirine diş bilemiş bile yazık ya takım olmak yerine ego yarıştırıyorlar.

X