ummarım canım diskalifiye olur birde adam birinci seçildi çok sinir oldum yaaa
en efendilileri mertle yiğit. gerçi ben bile orda olsam merti savunurdum yavrum hiç sesini çıkarmıyo
ama sonradan gördükki arkasından konuşmuş diye öyle çıkışmış ben reklamlarda öyle anlamamıştımakın fena gözümden düştü ünlülerde tek tuttuğum tolga artık gönüllülerde de bikaç tane var daha tam emin değilim hoş bize neoluyosa tutmadanda izlenir aslında
akını zaten gözüm tutmamıştıakın bence dolduruşua geliyo ahmette çok doldurdu çünkü yemek konuları hep ahmete ait ama akın giriş yapıyo
mesela ahmet kızlar daha az yesin onlar zayıf erkeklerin payı fazla olsun düşüncesini akına ssöylettirdi
yiğiti tutuyotum ya hem efendi hem yakışıklıama ünlülerden de tolga çok hırslı ve başarılı buluyorum
evet ya o nedemek oluyosa yok biz doksan kiloyuz daha çok yemeliyizahmete hiç girme sinsi yııııllllaaaaaannnnnnnnn
özellikle bugün ünlülerde Tolga'yı tuttum.Birinciliğine çok sevindim.Keşke İsmail Bki'yi söyleseymiş,sms oylaması sıralamasında
sonuncuymuş,gidermiş yani.Akın Akın derken bugün çok gıcık buldum.Hele Turabi başından beri antipatik,seviyesiz..
evet ya bende dedim i. bakiyi söylesin eda kalsın diye ahmete gıcıklığına hiç stratejik düşünemedi duygularına yenildi
özellikle bugün ünlülerde Tolga'yı tuttum.Birinciliğine çok sevindim.Keşke İsmail Bki'yi söyleseymiş,sms oylaması sıralamasında
sonuncuymuş,gidermiş yani.Akın Akın derken bugün çok gıcık buldum.Hele Turabi başından beri antipatik,seviyesiz..
evet ya bende dedim i. bakiyi söylesin eda kalsın diye ahmete gıcıklığına hiç stratejik düşünemedi duygularına yenildi
aynen bende istedim ismaili söylesin diye ama söylemedi1. olmasınada çok sevindim
[h=2]Çekimleri Dominik'te süren Survivor yarışmasına katılan Turabi'nin ilginç fotoğrafları.[/h]Yapımcılığını Acun Ilıcalının yaptığı Survivor 2014, ilginç yarışmacılarıyla yine kendisinden söz ettirmeyi bildi. Bunlar arasında biri var ki o diğer tüm yarışmacılardan daha fazla konuşuldu. Gönüllüler Takımı yarışmacılarından Turabi Çamkırandan bahsediyoruz. Turabi, açıklamaları ve fit vücuduyla sosyal medyada da kendisinden söz ettirdi. Kısa sürede sosyal medyada adı Survivor Turabiye çıktı.
Başarılı yarışmacının gün ışığına çıkan son fotoğraflarıysa yine çok konuşulacak cinsten. Posta gazetesinde yer alan habere göre Turabi marjinal bir gece kulübünde dansçı olarak çalışıyormuş.
zaaaaaaa noldu turabiiii nolduuuu ev partılerının aranan dansçısı seniiiii
Eki Görüntüle 965116
Yakinda baslayacak olan survivor 2014 ünlüler gönüllüler yarismasini kimler izleyecek bakalim ? geri sayim basladi...
ünlülerden belli olan isimler Tolga karel,Ahmet dursun,Serenay aktas,Duygu bal,Merve aydin,ismail baki simdilik belli olan isimler bunlar yeniler geldikce paylasiriz.. gonullulerdende bakalim tanidik isimler cikacak mi ?
zaaaaaaa noldu turabiiii nolduuuu ev partılerının aranan dansçısı seniiiii
sabah sabah sahrayı n11 de gördüm mankenlik yapıyormuşEki Görüntüle 1032653
Survivordaki hali hiç mankene benzemıyo :)
aynen öyle güzellik göreceli bir kavram ama bana hiç hoş gelmiyor bu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?