Serenay erkekmi kızmı belli degil cok gıcık ahmet dursun resmen karaktersizdaha dogrusu unluler genel.olaraka gıcık bence hele kızları tolgayı ben adam sanmazdım ama gayet iyi biri çıktı ićlerinde akın zaten adamın dibi salak gönüllüler kaçırdı onu
Gönüllüleri tutuyor gibiyim sahra sinsi berna iyi yarırıyor ama gıcık turabi bi gıcık ediyor bide dürüslüğüyle hoşuma gidiyor biraz payavatsız o ayrı
niye oyle dedin kiz ahmet dursuna
benim unlulerdende sevmedigim var gonullulerdende simdilik favorum unluler
Ünlülerden bi sevdiģim akın oda gönüllülerden gittitolgada fena dil ama ahmet çok.sinsi arkalarından falan konuşuyor neymiş o daha açmış yemek istiyor hiç sevmediğim tip
Hele serenay Allah bu oyunda elime verseler boğardım resmen ne poh olduğu belli dil
Gönüllüler
anladimbakalim kim gidecek..
bence duygu gitsin ahmet dursunda olabilir
merhaba hosgeldin..Merhaba ben aranıza yeni katıldım bende heyecanla izliyorum programı bence mantık olarak baktığımızda ismail bakinin gitmesi gerekirdi ama ismi bile çıkmadı :)
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
Serenay erkekmi kızmı belli degil cok gıcık ahmet dursun resmen karaktersizdaha dogrusu unluler genel.olaraka gıcık bence hele kızları tolgayı ben adam sanmazdım ama gayet iyi biri çıktı ićlerinde akın zaten adamın dibi salak gönüllüler kaçırdı onu
Gönüllüleri tutuyor gibiyim sahra sinsi berna iyi yarırıyor ama gıcık turabi bi gıcık ediyor bide dürüslüğüyle hoşuma gidiyor biraz payavatsız o ayrı
tam düşüncelerimi yazmışsınn
bi kızı yumurta için ağlattı ya birde resmen kızlara ekmeğiniz 2 taneyse birini bize verin diyolar komikler yaa
Mert nasıl düzgün konuşuyor turabinin cevaba bak sanane lannnacun uyarsa keşke böyle şey olurmu arkadaş ya bu sene iki tarafta tutulucak gibi deģil ama ünlüleri tutmam kesinlikle bi tolga ve akını seviyorum orda tabi şu reklamlardan sonra bakıcam neden tolgaya bağırıyor fikrim deģişebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?