Yok onlar bir günah keçisi buldular...
Tolga çok bağırdın...
Tolga közde domatesleri, ekmekleri hep sen yedin...
Tolga odun toplar gibi yapıyorsun...
Süt oğlan Tolga...
Bir de birbirlerinin içinde direkt yüzüne vuruyorlar, öyle kenara köşeye çekip hatasını söyliyim yok, sonra hepsi sıraya geçip haşlıyor adamı, adam bağırınca da, ahaa bana bağırdı sesini yükseltti, Oh my God...
Yok onlar bir günah keçisi buldular...
Tolga çok bağırdın...
Tolga közde domatesleri, ekmekleri hep sen yedin...
Tolga odun toplar gibi yapıyorsun...
Süt oğlan Tolga...
Bir de birbirlerinin içinde direkt yüzüne vuruyorlar, öyle kenara köşeye çekip hatasını söyliyim yok, sonra hepsi sıraya geçip haşlıyor adamı, adam bağırınca da, ahaa bana bağırdı sesini yükseltti, Oh my God...
Çay eşliğinde sahranın yalandan ağlamasını izledim çok zevkliydi
Çay eşliğinde sahranın yalandan ağlamasını izledim çok zevkliydi
valla kusacaktım nerdeyse nasıl bi numaradır bu ya hu
Komedi ya.
valla kusacaktım nerdeyse nasıl bi numaradır bu ya hu
Sahra nın ağlamasını kaçırdım yaw tühh. Adımın yazıldığını görünce yıkıldım falan demesini gördüydüm dün gece, niye yazamasınlar adanın yerlisi falan mı sanıyor kendini
Bir de bu Yiğit saf mıdır nedir? Sahra nın kendisi birinci olduğu için yanaştığını anlamıyor mu? kız bir özür diledi, az daha ayağına kapancaktı Sahra nın.
Off ağlıyomu gülüyomu belli değilyedik bizde
aman iyi ki kaçırdın komik ötesiydi.favorim yiğitti ama eğer böyle sus pus olup ikili oynayacaksa olmaz.
Yiğitede çok pis gıcık olmaya başladım ulan genç adamsın doğru düzgün bi oyun kazan spor hocalığı yapıyosun falan ama çok tırt çıktıbide sahranın nasıl ikiyüzlü olduğunu görmüyormu
Ben demiştim yiğit 1. Olunca görürsünüz ona yanaşıcak diye
bak yiğit yine kaçırdı oyunu,ismail baki bile daha iyi ondan
valla çok sessiz insanlar da bana hep sinsi gelmiştir,berna giderken sustu sonra sahra ona yaklaştı adam hoop kabul etti bunu.değişik bi tip olmaya başladı yiğit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?