Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar yıllardır sizi dışarıdan takip etmekteydim. Çok fırsat bulamadığım için değerli yazılarınızı hep dışarıdan takip ettim. Bugun başıma aşırı saçma bir olay geldi bunu hem sizlerle paylaşmak hemde fikirlerinizi almak istiyorum. Konuyu açıp açmama arasında çok kaldım site deki...
Selam kızlar yıllardır sizi dışarıdan takip etmekteydim. Çok fırsat bulamadığım için değerli yazılarınızı hep dışarıdan takip ettim. Bugun başıma aşırı saçma bir olay geldi bunu hem sizlerle paylaşmak hemde fikirlerinizi almak istiyorum. Konuyu açıp açmama arasında çok kaldım site deki...
Ay ben bunu ve bu topiği nasıl kaçırmışım Şu meşhur 58’li nickle birisi yeni konu açmış bdv’ye gözlerini belerten kayınanne ile alakasını bulayım derken buraya denk geldim