Suruç katliamının acısı Samsun'a da düştü

ne güzel fikir teatisinde bulunuyoruz birbirimizle. bayıldım
Saygıdeğer Oky hanımcım
Ben Israrla barış kardeşlik huzur diyorum ama cevaben Israrla kin nefret Düşmanlık deniliyor
ne ediim bacım sen söyle :KK52:

Neyse şurda ki yorumlara yorum yapmayacağım diyorum ama duramıyorum.Bu gençlere üzülen şehide üzülmüyor mu,neyin zihniyeti vicdanı bu be.Benim de ailem de şehit var,nişanlım asker,bir kuzenim şırnakta biri van da.ikisi de gencecik çocuklar.Allah korusun bunlar ölse de canım yanar,birden günahı yokken ölen gencecik çocuklara oh olsun demek nedir ya.vatan aşkı dediğiniz insanlığın dışına çıkıyorsa söylenecek söz yok.bizde vatan aşkıyla büyüttüler ama insan ayrımı yapma,kimseyi yargılama kimseye oh olsun deme demeyi öğrettiler.tekirdağlıyım.edirne de bir arkadaş böyle bir şeye katılmıştı netice de o da hayatını kaybetti yıllar önce.ali ismail gibi dayak yiye yiye öldü hemde.ailesi böyle oh olsun diyen cinsstendi.çok uğraştılar çocuğu ikna etmek için ama dinlememişti.sonunda evlat öldü,ana baba oğlum diye yandı tutuştu.nasıl yetiştirirseniz yetiştirin allah korusun belki birgün sizin çocuğunuz da orda olur.oh olsun demek insanlığa sığar mı?kürde de türke de ölen kimse ne şekilde ölürse ölsün ben üzülürüm.biz camide tabut görünce,sela duyunca allah rahmet eylesin diyebiliyorken tanımadığımız insanlara,ne ara bu kadar değiştik.anlamıyorum.Allah ailelerine sabır versin.

Saygıdeğer Oky hanımcım
Ben Israrla barış kardeşlik huzur diyorum ama cevaben Israrla kin nefret Düşmanlık deniliyor
ne ediim bacım sen söyle :KK52:
en güzeli sevgi değilmi. kucaklaşmak. germeyelim zaten birbirimizi. hele böyle acı dolu zamanlarda. bir olalım birlik olalım.
anemm pek bi politikacı gibi hissettim kendimi:)
parti kuracam karar verdim .)

en güzeli sevgi değilmi. kucaklaşmak. germeyelim zaten birbirimizi. hele böyle acı dolu zamanlarda. bir olalım birlik olalım.
anemm pek bi politikacı gibi hissettim kendimi:)
parti kuracam karar verdim .)
Hay Ağzına eline koluna sağlık be bacım :KK19:
Bende bunu demek istiyorum ama anlamamak için Israr edenler var neyse
Kur anam kur ilk oy benden :KK36::KK73:

Yeter artık ya kobani de kobani
Defolun gidin kobani ye bir daha da gelmeyin vatan hainleri
Ülkesini bayrağını seven herkes rahat huzur içinde yaşasın En Büyük TÜRKİYE

Hanimefendi orada ölen cogu gencecik insanlar da sizin vataninizdan haberiniz var mi bilemiyoruz.
Kobani Kobani diyorsunz da oradaki tabloyu yitip giden hayatlari gördünüz mü? sizin gibiler bu konularla ilgilenmek yerine böyle düsünüp baslarindan attigi icin bu isid iste vataniniza kadar girdi. Sonraki hedefleri de siz olabilirsiniz. kimse güvende degil.
vicdaniniz yok bari aklinizi kullanin. sevgilerle.

bu arada asker ölünce neden ses cikarmayanlar var diye soruyorlar. bu basliga göre yorum yapiliyor ona üzülmedigini insanlarin nereden biliyorsunuz? merak etmeyin sadece bizden ölürse aglayalim yoksa bosver ne vicdani diyecek insanlar eminim ki cok azdir..INSANLIK bunu gerektirir

Hanimefendi orada ölen cogu gencecik insanlar da sizin vataninizdan haberiniz var mi bilemiyoruz.
Kobani Kobani diyorsunz da oradaki tabloyu yitip giden hayatlari gördünüz mü? sizin gibiler bu konularla ilgilenmek yerine böyle düsünüp baslarindan attigi icin bu isid iste vataniniza kadar girdi. Sonraki hedefleri de siz olabilirsiniz. kimse güvende degil.
vicdaniniz yok bari aklinizi kullanin. sevgilerle.
Bu şeye benzemiş ODTÜ nün olayın olduğu saniyelerde Suruçta katliam afişini açması gibi birşey
Nerden biliyorlardı öyle bir olayın olacağını
O Afiş 2 saniyedemi hazırlandı

afisin neden sorun oldugunu anlayamadim. Bütün arkadaslarimizla birlikte birazdan eyleme gidecegiz ve hazirladik afislerimizi. Ama haklisiniz kimse böyle bir vahset olmadan hazirlamaz, kimse böyle aydin, egitimli, hayatta bir amaci olan yürekli insanlarin böyle bir katliama kurban gidecegini düsünmez cünkü..

Bu şeye benzemiş ODTÜ nün olayın olduğu saniyelerde Suruçta katliam afişini açması gibi birşey
Nerden biliyorlardı öyle bir olayın olacağını
O Afiş 2 saniyedemi hazırlandı

Galiba olay yine "ODTÜ= terörist yuvası" kısmına bağlanacak.

Şu ülkede bilim ve teknoloji adına iki gram ilerleme varsa onda da ODTÜ'nün katkısı büyüktür. Eğitim olarak geri olan ülkelere bakalım, hangisinin burnu çok affedersiniz b.ktan çıkabiliyor. Keşke ODTÜ gibi 3 5 üniversitemiz daha olsaydı da sırtımız yere gelmeseydi.

peki Türkiyenin işide destek vermesini nasıl karşılarsın bu tır olayı meselesine ? iyi mi yapıyorlar.
Can Dundar bu konuda sana benim yerime cevap versin:
11752340_10153438398447278_1466905800735884683_n.jpg

X