- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aradığım yorumBizim kocalar içimize dolu dolu boşalıyo hamile kalamıyoruz sen buraya gelmiş zevk suyundan bahsediyorsun. Al bi ertesi gün hapı kafandan at olsun bitsin
ciddi misiniz dalga mı geçiyorsunuzHamile olma ihtimalin var kadın doğumcuya gitmelisin
Zaten hemen hap icmissin hamilr kalmazsin ustrlik surtunmeyle icine girmedi taktirde hamilr kalmazsinMerhaba. Bakireyim. Sevgilimle adet bitiminden 1 gün sonra sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Üzerime boşalmadı ama zevk suyu değdi. İnternette birsürü yazı gördüm zevk suyunun sperm içermesiyle ilgili. Hamile kalma ihtimalim var mıdır? Hemen 1 gün sonra korkudan ertesi gün hapı kullandım. Henüz reşit değiliz çok korkuyoruz. Sizce bu durumda hamile kalmış mıyımdır? Lütfen yardım edin yaşımız küçük kimseye anlatamıyoruz. Ailelerimiz öğrenirse çok kötü olur nolur yardım edin.
umarım siz bu psikolojideyken biriside size aynı şekilde dalga geçer..Ya ikiz olursa..
siz kaç kere deneyerek hamile kaldınızZaten hemen hap icmissin hamilr kalmazsin ustrlik surtunmeyle icine girmedi taktirde hamilr kalmazsin
Bn evliyim ben isteyerek hamilr kaldim ztn 4. Aydan sonra ama ilk gceden bile hamile kalam vrsiz kaç kere deneyerek hamile kaldınız
anladım yani zor bişey mi anlamında sordumBn evliyim ben isteyerek hamilr kaldim ztn 4. Aydan sonra ama ilk gceden bile hamile kalam vr
Yo neden zor olsun ki ustelik bidaha hap kullanma iki gun snra evlndinde cocun olmazsa cok basini vuursun duvarlara sana dokunmasina izin vermeanladım yani zor bişey mi anlamında sordum
Kızım kac tane konu açmışsın yavrum .umarım siz bu psikolojideyken biriside size aynı şekilde dalga geçer..
bidaha asla böyle bişi olmucak çok pişmanım.Hamile kalırsan ne olacak biliyor musun? Reşit olmadığın için direkt ailene ve adli merciilere bildirilecek.
Sana bir abla tavsiyesi, artık erkek arkadaşınla sadece dışarıda buluş.Yaptığın çok yanlış.
Hamile kalma ihtimalim nedir?Hamile kalırsan ne olacak biliyor musun? Reşit olmadığın için direkt ailene ve adli merciilere bildirilecek.
Sana bir abla tavsiyesi, artık erkek arkadaşınla sadece dışarıda buluş.Yaptığın çok yanlış.
Kalmışsındır canım hayırlı olsun şimdidenMerhaba. Bakireyim. Sevgilimle adet bitiminden 1 gün sonra sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Üzerime boşalmadı ama zevk suyu değdi. İnternette birsürü yazı gördüm zevk suyunun sperm içermesiyle ilgili. Hamile kalma ihtimalim var mıdır? Hemen 1 gün sonra korkudan ertesi gün hapı kullandım. Henüz reşit değiliz çok korkuyoruz. Sizce bu durumda hamile kalmış mıyımdır? Lütfen yardım edin yaşımız küçük kimseye anlatamıyoruz. Ailelerimiz öğrenirse çok kötü olur nolur yardım edin.
neden dalga geçiyorsunuz hiç anlamıyorum saten psikolojim yerle bir çok pişmanım içimi rahatlatırım umuduyla yazıyorum ve dalga geçiyorsunuz empati gerçekten zor bişey değilKalmışsındır canım hayırlı olsun şimdiden
Dalga geçtiğimi nereden çıkardınız acaba öyle bir ihtimal hep vardır, ki bu yüzden korkuyorsunuz da. Hadi bukezlik kalmadın ki muhtemelen kalmadın maşallah ertesi gün hapını bile bilip almışsın önlemin sağlam , ama böyle devam edersen kalabilirsin de bi dahaki sefere. Sorumluluğunu alamayacağınız eylemlere girişirken her ihtimali 2 kere düşünün bu yüzden genç arkadaşım.neden dalga geçiyorsunuz hiç anlamıyorum saten psikolojim yerle bir çok pişmanım içimi rahatlatırım umuduyla yazıyorum ve dalga geçiyorsunuz empati gerçekten zor bişey değil
Hamile kalır mıyım demişsin o da kalırsın demiş. Her Evet cevabını dalga geçmek kabul ediyosan sen de farkındasın demi boş beleş konu açıp durduğunun?neden dalga geçiyorsunuz hiç anlamıyorum saten psikolojim yerle bir çok pişmanım içimi rahatlatırım umuduyla yazıyorum ve dalga geçiyorsunuz empati gerçekten zor bişey değil
Pişman olduğumu birdaha asla yapmayacağımı kaç kere dile getirdim. Şu olayı atlatırsam hayatımda çok şey değişicek. Tek isteğim bunu atlatmak birdaha asla böyle birşey olmucak. Benim takıldığım nokta ben bu kadar endişeliyken hayırlı olsun demesi. Bu arada ciddiye aldığınız için teşekkür ederim.Hamile kalır mıyım demişsin o da kalırsın demiş. Her Evet cevabını dalga geçmek kabul ediyosan sen de farkındasın demi boş beleş konu açıp durduğunun?
Alamayacagın sorumlulukların altına girme çocuk yaşında. Hamile kalmazsın şimdilik rahatla.