- 30 Mart 2021
- 11
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi Asla durmam
-
Nasıl yanibunu dusunmek icin biraz gec kalmissiniz.
Ancak 9 ay sonra anlarsiniz
Gelde sinirlenme simdi. Madem tırsıyosun ne diye yaşıyosun pardon ? Sonucuna katlancaksn o zaman. Hay allahm ya. Zevk suyusundn ve sürtünme yoluyla hamile kalındgnı görmedm duymadım. Cok şey yapıyosan adetini bekleSevgilimle iki gün önce sürtunme yoluyla beraber olduk altımızda hiç birşey yoktu vajinama girmedi üzerine bosalmadi dışarıya boşaldı ama zevk suyundan şüpheleniyorum adetime 18 gün var daha zevk suyundan hamile kalmış olabilme riskim varmı yardımcı olursaniz sevinirim
Zevk suyundan hamile kalmayanda ne bileyimSevgilimle iki gün önce sürtunme yoluyla beraber olduk altımızda hiç birşey yoktu vajinama girmedi üzerine bosalmadi dışarıya boşaldı ama zevk suyundan şüpheleniyorum adetime 18 gün var daha zevk suyundan hamile kalmış olabilme riskim varmı yardımcı olursaniz sevinirim
Sadece kafami kurcaladi buradaki yorumlari okuduktan sonraZevk suyundan hamile kalmayanda ne bileyim
Meninin bile %10 u sperm icerirken zevk suyunda sperm aramak?
Sürtünmeyle iliski yasamadan önce biraz egitim plss
Yani kizlar bunu neden kendisine yasatiyor anlamiyorum.Nasıl yani
Adetimin olmasina çok var ondan sordum yumurtlama dönemini de bilmediğim içinYani kizlar bunu neden kendisine yasatiyor anlamiyorum.
Yapmadan once sorsaniz ogrenir iciniz rahat ederdi, ama hersey olup bittikten sonra adam bir kenara cekiliyor. Umruda degil ilerisi gerisi.
Kizlarimiz aylarca hamile miyim. adetim gecikti. rengi koyu geldi. kisa surdu. pihti geldi. yan geldi, camura batti. bu stresi yasiyor.
eger birsey yasamak istiyorsaniz karsi taraf da her turlu onlemi almak zorunda.
bir daha bu streslere girmemenizi oneririm.
Adet donemi ilk gunu test yaparsin anlarsin ben oyle kalmistim surtunme degil dogal yollaAdetimin olmasina çok var ondan sordum yumurtlama dönemini de bilmediğim için
Üreme hücresi spermdir.Zevk suyu sperm icermez.Rahatlayabilirsiniz.Sadece kafami kurcaladi buradaki yorumlari okuduktan sonra
Vajinaya giris oldumu tovbe yarabbi ban yemek istemiom nasil sorsam bilmiom ki vajiana icerisine kadar giris oldumuCiddi birşey soruyorum ama ben
Olmadı vajinaya bosalmadiVajinaya giris oldumu tovbe yarabbi ban yemek istemiom nasil sorsam bilmiom ki vajiana icerisine kadar giris oldumu
Tamam bizde ciddice anlatiokCiddi birşey soruyorum ama ben
Iceri giris olmadiysa olmaz gebelik icine giris olacaktim sprem oraya gidecekte yumurtaliga ulasacakta oyle kolay degil gebe kalmak yok rahat olOlmadı vajinaya bosalmadi
biz de ciddi cevap veriyoruzCiddi birşey soruyorum ama ben
Kiz ne hamilesi allah seni etmeye iceri giris olmadi diyorHamilesin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?