- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
- Konu Sahibi Asla durmam
Zevk suyunun sperm içermediğinden emin misinizÜreme hücresi spermdir.Zevk suyu sperm icermez.Rahatlayabilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zevk suyunun sperm içermediğinden emin misinizÜreme hücresi spermdir.Zevk suyu sperm icermez.Rahatlayabilirsiniz.
Hamile hamileKiz ne hamilesi allah seni etmeye iceri giris olmadi diyor
Daha test bile yapmamis teknoliji bu kadar genisledimi yahuu cinseyet gostercek kadar daha dun ogrendim gebe oldugumu 29 once kurtaj oldum kurtajin uzerine 3 gun sonra yine gebe kalmisim adet bile gormeden bende gidiom doktora cinseyeti neymis ogrensem
Adetime daha çok varDaha test bile yapmamis teknoliji bu kadar genisledimi yahuu cinseyet gostercek kadar daha dun ogrendim gebe oldugumu 29 once kurtaj oldum kurtajin uzerine 3 gun sonra yine gebe kalmisim adet bile gormeden bende gidiom doktora cinseyeti neymis ogrensem
Zevk suyu spermi rahme tasıyor geri cekme yöntemi ile korunmalarda evet bırakabilir ama spermi icerisinde barındırmayan zevk suyu konu sahibinin sürtünme yoluyla olan iliskisi icin problem arz etmiyorZevk suyunun sperm içermediğinden emin misiniz
Olsa bile dollenme asamisinda o yuzden o adetini bekleyecen yada git ertesi gun hapi ic gebeligini engeller iliski uzerinden 3 gun gecmeden icecektin kac gun gectiAdetime daha çok var
3 gün geçtiOlsa bile dollenme asamisinda o yuzden o adetini bekleyecen yada git ertesi gun hapi ic gebeligini engeller iliski uzerinden 3 gun gecmeden icecektin kac gun gecti
Git eczaneden ertesi gun hapi al yarina birakma yoksa olacaksada o gebelik önlemis olursun eczayenede git sor 3 gun gecti dedi ona gore veriyor zaten 5 gunden sonra cok anlami kalmaz kalk git bekleme burds3 gün geçti
Ama ne vajinaya girdi ne de vajinaya boşaldıGit eczaneden ertesi gun hapi al yarina birakma yoksa olacaksada o gebelik önlemis olursun eczayenede git sor 3 gun gecti dedi ona gore veriyor zaten 5 gunden sonra cok anlami kalmaz kalk git bekleme burds
Ya ama erkek arkadaşıma sordum zevk suyu gelmedi diyoBundan 10 yil once benimde basima geldi ama dogal yolla hemen ertesi gunu ilacini aldim sorun cikmadi geciktirme
Kiz o ne bilsin gelip gelmedigini benimde esim geri cekilme yontemi kullandi cok dikkat ettim dedi yine gebe kalmisim 5 haftalik kurtaj oldum ikizlere ustune aha yine gebeyim 3 haftalik sen bilirsin erkege guven olmaz 18 gun sinra gebeymisim die post falan acma o zamanYa ama erkek arkadaşıma sordum zevk suyu gelmedi diyo
No panik tatlim mümkün degil . Ama korktugun seyler varsa yasamamalisin ya da dikkatli olmalisinSevgilimle iki gün önce sürtunme yoluyla beraber olduk altımızda hiç birşey yoktu vajinama girmedi üzerine bosalmadi dışarıya boşaldı ama zevk suyundan şüpheleniyorum adetime 18 gün var daha zevk suyundan hamile kalmış olabilme riskim varmı yardımcı olursaniz sevinirim
İyide içime girmedikiKiz o ne bilsin gelip gelmedigini benimde esim geri cekilme yontemi kullandi cok dikkat ettim dedi yine gebe kalmisim 5 haftalik kurtaj oldum ikizlere ustune aha yine gebeyim 3 haftalik sen bilirsin erkege guven olmaz 18 gun sinra gebeymisim die post falan acma o zaman
Tm ozManİyide içime girmediki
Ha orasi kesinnn de tasimiyor deyince bilgilerimden şüphe ettim bi anZevk suyu spermi rahme tasıyor geri cekme yöntemi ile korunmalarda evet bırakabilir ama spermi icerisinde barındırmayan zevk suyu konu sahibinin sürtünme yoluyla olan iliskisi icin problem arz etmiyor