• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürtünme yoluyla ilişki

evet işte bekaret durumuyla ilgili zaten hazır değilim yani daha belirli bir sürenin olduğunu düşünüyorum. bakın bu konularla alakam olmadan bilgisiz bir şekilde büyüdüm. şimdi sevgilim de bişeyler yaşamak istiyor e dolayısıyla ben de hepimiz insanız. lakin ben korku doluyum. yapmayın o zaman demeyin. insanız işte o an ne kadar durdurmaya çalışsak da bi şekilde olmuyor. sonra endişe kaplıyor. biraz da takıntılı bi insansanız maalesef düşünüp duruyorsunuz :KK43:
Takıntılı biri iseniz yapmayın gerçekten. Öylesi böylesi yok bunun, ya tam yaşayın ya da hiç elleşmeyin. Bunu yaparak bakire kaldığınızı düşünüyorsunuz, sırf zara zarar gelmedi diye, gerçekten çok şaşırıyorum. O bir damla kanın hükmü azalarak tükeniyor artık zaten, sevgilinizden ayrılsanız da o bir damla kanın yokluğu sizi siz olarak sevecek, kabul edecek birini bulmanızı sağlayacak, mis gibi adam turnusolu.

evet işte bekaret durumuyla ilgili zaten hazır değilim yani daha belirli bir sürenin olduğunu düşünüyorum. bakın bu konularla alakam olmadan bilgisiz bir şekilde büyüdüm. şimdi sevgilim de bişeyler yaşamak istiyor e dolayısıyla ben de hepimiz insanız. lakin ben korku doluyum. yapmayın o zaman demeyin. insanız işte o an ne kadar durdurmaya çalışsak da bi şekilde olmuyor. sonra endişe kaplıyor. biraz da takıntılı bi insansanız maalesef düşünüp duruyorsunuz :(
ben de onu soruyorum surtununce bakire mi oluyorsunuz simdi siz ?
kendinizi kandiriyorsunuz sadece.
madem evlilik disi iliskiye karsi degilsiniz tam sevisin.
madem bekarete onem veriyorsunuz sevismeyin.
kimseyi de kandirmayin

ben de onu soruyorum surtununce bakire mi oluyorsunuz simdi siz ?
kendinizi kandiriyorsunuz sadece.
madem evlilik disi iliskiye karsi degilsiniz tam sevisin.
madem bekarete onem veriyorsunuz sevismeyin.
kimseyi de kandirmayin
tamam hadi bakireyim veya değilim her neyse geçelim bunu şimdi yardımcı olup soruya cevap verebilir misiniz lütfen🙏🏻

evet işte bekaret durumuyla ilgili zaten hazır değilim yani daha belirli bir sürenin olduğunu düşünüyorum. bakın bu konularla alakam olmadan bilgisiz bir şekilde büyüdüm. şimdi sevgilim de bişeyler yaşamak istiyor e dolayısıyla ben de hepimiz insanız. lakin ben korku doluyum. yapmayın o zaman demeyin. insanız işte o an ne kadar durdurmaya çalışsak da bi şekilde olmuyor. sonra endişe kaplıyor. biraz da takıntılı bi insansanız maalesef düşünüp duruyorsunuz :KK43:
Nasıl yani? ilerde evleneceğin kişiyi aşkım sen ilkimsin 😍 diye kandırmak için mi sürtünerek ilişki yaşıyosun?

İnsan Eğer tutkulu bir ilişki yaşıyorsa illaki yakınlaşmalar oluyor.
Sizi hem anlıyorum hem anlamıyorum o yüzden.
Biz daha masum yakınlaşıyorduk.
evet tabii ki ama herkesin kendi hayatı işte
yani şimdi sürtünmeyle böyle bişeyin olma ihtimali çok düşük değil mi?

Takıntılı biri iseniz yapmayın gerçekten. Öylesi böylesi yok bunun, ya tam yaşayın ya da hiç elleşmeyin. Bunu yaparak bakire kaldığınızı düşünüyorsunuz, sırf zara zarar gelmedi diye, gerçekten çok şaşırıyorum. O bir damla kanın hükmü azalarak tükeniyor artık zaten, sevgilinizden ayrılsanız da o bir damla kanın yokluğu sizi siz olarak sevecek, kabul edecek birini bulmanızı sağlayacak, mis gibi adam turnusolu.

Ben sizin gibi düşünmüyorum. Çünkü kimi sevgiliye sadece elini tutacak kadar güvenirsin, kimiyle öpüşürsün, elleşirsin, tam olarak kendinizi güvende hissettiğinizde gerçekten istediğiniz biriyle de birliktelik yaşanır. Belki konu sahibi tam olarak güvende hissetmemiştir kendini. Tam olarak istediği kişi o değildir. Bekaret olarak düşünmemek lazım.

Ben sizin gibi düşünmüyorum. Çünkü kimi sevgiliye sadece elini tutacak kadar güvenirsin, kimiyle öpüşürsün, elleşirsin, tam olarak kendinizi güvende hissettiğinizde gerçekten istediğiniz biriyle de birliktelik yaşanır. Belki konu sahibi tam olarak güvende hissetmemiştir kendini. Tam olarak istediği kişi o değildir. Bekaret olarak düşünmemek lazım.
gerçekten teşekkür ederim beni anladığınız için sağolun🙏🏻

gerçekten insanların endişeleriyle dalga geçmeyi komik mi buluyorsunuz? üzücü gerçekten
madem guvenmiyorsunuz sevgilinize neden boyle iliski yasiyorsunuz?
kusura bakmayin ama adamin kafasi rahat gonlu de hos.
siz aylardir stres kiyamet konu acip duruyorsunuz.
guvenmiyorsaniz bu stresi yasamaya ne gerek var
burdan bakinca uzucu bir durumda olan siz gorunuyorsunuz.

arkadaşlar merhaba aslında bu uzun süredir devamlı açılan konulardan birisi. ben de daha önce yaşadım ve psikolojik sorunlara kadar yol açtı. şimdi tecrübesiz kalmamak adına tekrar soruyorum. lütfen bilgisi olan ve fikrinin işe yarayacağına düşününler cevap versin.
öncelikle, zevk suyu veya boşalma iç çamaşırdan gebe bırakır mı?(internette yazılan her yazıda bunun olacağı yazıyor)
iç çamaşırsız sürtünmede zevk suyuyla veya dışa boşalmayla gebe kalınır mı?
Daha önce de yazdım, sizin için tekrarlayayım “sürtünerek gebe kalan tek canlı sümüklü böcektir!” Lütfen artık internette kötü niyetli insanların genç kızları korkutmak için yaptığı yorumları okumak yerine YouTube “döllenme” videoları izleyin, çok daha faydalı olur. İmkanınız varsa kitap evlerinden “kadınlarda üreme” konulu cinsel bilgi kitaplarından da edinin. Hem okuyun hem çevrenize okutun, mümkünse ilerde anne olduğunuzda kızınıza temel cinsel bilgiyi bizzat bu kitaplar üzerinden verin.

Sürtünmeyle gebe kalmazsın ama tahriş olur vajenden istemiyorsanız oral anal falan deneyin.
Edit: İş bu entry her görüşe saygı duyulmaktan girilmiştir

Back