Surtunme yoluyla iliski

Sonunda cana kıyacak kadar korku varsa işin içinde neden bu işlere bulaşıyorsun ki?

Ben arkadaşlar kadar rahat olamayacağım.
Işin ilginci çok üzerine düşüp özellikle çocuk yapmaya çalışanlar daha çok bekliyor.
Ama nasılsa olmaz modunda takılıp anında hamile kalanı çok duydum.

Tabi sürtünme ile degillerdi.
Ama şimdi sürtünme şiddeti de önemli.
Kaç şiddetinde sürtündünüz falan..

Ella yı alırken küçük yer değildi sanırım testi almayamı çekiniyorsun ?

yaş 15 falan galiba

Biyoloji dersi ortaokulda da olmuyor muydu

Cevap : korkma dış gebelik bile olmaz sürtünmeye devam

Oy oyyy sürtünürken aklınız neredeydi. Sürtünmeyle çocuk olmuyor. Burda amuda bile kalkıp yapanlar var çocuk olsun diye daha derine, derinlere inmeniz lazım. Göğüs uçlarının ağrısına gelince her göğüs hamilelikten ağrımaz hele ucu hiç ağrımaz çok uyarılmaktandır o. Bir dahakine daha dikkatli olun ya korunun ya korundurtun.

Sıkma canını büyük ihtimalle aldığın ertesi gün hapı gecikmeye sebep olmuştur. Hamile kalmak öyle hemen olmuyor. Ben 4 aylık evliyim. Son 2 aydır korunmadığım halde kalmadım.

Bu kadar fazla sürtünmeyin tahriş olur. sürtün Sürtün nereye kadar. Sürtünerek hamile kalınsaydı ohooo.
Bu arada o yaşadığınız ilişki olmuyor

Sıkma canını büyük ihtimalle aldığın ertesi gün hapı gecikmeye sebep olmuştur. Hamile kalmak öyle hemen olmuyor. Ben 4 aylık evliyim. Son 2 aydır korunmadığım halde kalmadım.
teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen zevk alamıyorsun karşındaki adamı tatmin ediyorsun sadece. Yapmayın böyle şeyler. Hamile değilsindir. Spremin içeriye girmesi gerek.

Neden korkuyorsun anlamadım ? hamilelik, annelikten korkulur mu ?

anlattıgın seyler ertesı gun hapı denen lanet illetın yan etkılerı.o hatayı bırkez yaptım bır daha tövbe adetınıde 2 aydan fazla gecıktırebılır ama yınede test alıp yap ıcın rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…